4estiti praznici na vsi4ki, malko predvaritelno.
Ne znam dali to4no tuk e miastoto na vuprosa mi, spored men e za quebec, moje i tuka, koi znae dali 6te mi premestiat temata, no imam slednia vupros. Subota ve4er 6te ima li slujba s curkvata, 6te obikaliame li kakto v BG?
Imam i drugo pitane ako niakoi e v te4eni, pari li ne stigat da se smeni tabelata Dominikanska curkva i da se napi6e 4e e bg ili pri4inata e druga?
V nedelia sutrin 6te ima li slujba i ot kolko 4asa?
velikden, a curkva?
-
velikden, a curkva?
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Re: velikden, a curkva?
Служва има в петък, в събота и в неделя. За повече информаия вижте сайта на зърквата ан следния адвесimalizna4enie написа:4estiti praznici na vsi4ki, malko predvaritelno.
Ne znam dali to4no tuk e miastoto na vuprosa mi, spored men e za quebec, moje i tuka, koi znae dali 6te mi premestiat temata, no imam slednia vupros. Subota ve4er 6te ima li slujba s curkvata, 6te obikaliame li kakto v BG?
Imam i drugo pitane ako niakoi e v te4eni, pari li ne stigat da se smeni tabelata Dominikanska curkva i da se napi6e 4e e bg ili pri4inata e druga?
V nedelia sutrin 6te ima li slujba i ot kolko 4asa?
http://www.stivanrilsky.org
в неделя службата е от 11 часа. Адреса също го има там
Chesit praznik na vsichki! Pravoslavnite imigranti v Ottawa mogat da posetyat urkainskata ili grckata pravoslavna crkva. Ima i drugi pravoslavni crkvi. Ako nyakoy se interesuva shte mu izmakna adresi.
Az smyatam da posetya italianskata crkva San Antonio. No, makar i katolik nyamam nishto protiv vas pravoslavnite. Vse pak vsichki sme hristiyani, taka che oshte vednaj chestit praznik! 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Простете,
всъщност намерих отговор на въпроса си 
Честит празник!

Честит празник!
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.