velikden, a curkva?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
imalizna4enie

velikden, a curkva?

Мнение от imalizna4enie »

4estiti praznici na vsi4ki, malko predvaritelno.

Ne znam dali to4no tuk e miastoto na vuprosa mi, spored men e za quebec, moje i tuka, koi znae dali 6te mi premestiat temata, no imam slednia vupros. Subota ve4er 6te ima li slujba s curkvata, 6te obikaliame li kakto v BG?
Imam i drugo pitane ako niakoi e v te4eni, pari li ne stigat da se smeni tabelata Dominikanska curkva i da se napi6e 4e e bg ili pri4inata e druga?
V nedelia sutrin 6te ima li slujba i ot kolko 4asa?
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Plamen

Re: velikden, a curkva?

Мнение от Plamen »

imalizna4enie написа:4estiti praznici na vsi4ki, malko predvaritelno.

Ne znam dali to4no tuk e miastoto na vuprosa mi, spored men e za quebec, moje i tuka, koi znae dali 6te mi premestiat temata, no imam slednia vupros. Subota ve4er 6te ima li slujba s curkvata, 6te obikaliame li kakto v BG?
Imam i drugo pitane ako niakoi e v te4eni, pari li ne stigat da se smeni tabelata Dominikanska curkva i da se napi6e 4e e bg ili pri4inata e druga?
V nedelia sutrin 6te ima li slujba i ot kolko 4asa?
Служва има в петък, в събота и в неделя. За повече информаия вижте сайта на зърквата ан следния адвес
http://www.stivanrilsky.org
в неделя службата е от 11 часа. Адреса също го има там
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

A moite sъграждани могат да посетят гръцката църква. 6те има служби в събота през деня (4асовете са написани на вратата на църквата) и в 23 4аса. В неделя няма служба.
Църквата се намира близо до пресе4ката на бул. Рене Левек и ул. Салабери, в посока към парламента.
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

....
Последно промяна от As-Iv на Пон Ное 07, 2005 7:40 pm, променено общо 1 път.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Chesit praznik na vsichki! Pravoslavnite imigranti v Ottawa mogat da posetyat urkainskata ili grckata pravoslavna crkva. Ima i drugi pravoslavni crkvi. Ako nyakoy se interesuva shte mu izmakna adresi. :lol: Az smyatam da posetya italianskata crkva San Antonio. No, makar i katolik nyamam nishto protiv vas pravoslavnite. Vse pak vsichki sme hristiyani, taka che oshte vednaj chestit praznik! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
edelwais

Простете,

Мнение от edelwais »

всъщност намерих отговор на въпроса си :)

Честит празник!
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Заключено