П.П. Спрягания Стилиан дали пълни луканки (само черво и пълнене от него, че си имам горнооряховска смеска) и ако да, де да го найда тоя гуру?
Аре да слагаме кисело зеле ...
-
Petrova_bs
Благодаря! За жалост не намирам темата, или е в архив или грешката е в задклавиатурното устройство, но важен е резултата - още незнам къде да си намеря бидон 
Всеки бряг ме устройва стига да е в радиус до 30-тина км. от кочинката ми.
П.П. Спрягания Стилиан дали пълни луканки (само черво и пълнене от него, че си имам горнооряховска смеска) и ако да, де да го найда тоя гуру?
Ние пък сами си пълнихме луканките, и рецептата си е наша/даде ни я приятелка де/. Стават супер,само да ви се разправя, да ги пълните и сушите после в хладилника. Имам рецепта ,ако искате ще я напиша.
Поздрави и се радвайте на топлите дни,които имаме сега, че иде студ голям /поне така говорят на работа колежките
/
Поздрави и се радвайте на топлите дни,които имаме сега, че иде студ голям /поне така говорят на работа колежките
-
Marginal39
-
Petrova_bs
ЪЪЪЪ, то хубаво ама толкоз бира
дали няма да разводним луканките?
Лелееее, а каква капама става с горнооряховска и телешки мръвки в зеле не е на добре тая идея
Лелееее, а каква капама става с горнооряховска и телешки мръвки в зеле не е на добре тая идея
Последно промяна от Petrova_bs на Чет Сеп 25, 2008 11:59 pm, променено общо 1 път.
-
Marginal39
-
Petrova_bs
-
Petrova_bs
-
Marginal39