що се отнася до жестокостта и подигравките на деЦата - учудена съм от коренно различния манталитет на тукашните ... в положителен смисъл

Децата тръгват на училище на 6 години - пример 1bambi76 написа:Здравейте! Бих искала да помоля,ако някой е запознат да ми обясни: Синът ми е на 6г и половина и е в предучилищна паралелка.Предстои ни заминаване за Монреал и не ми е ясно,от каква възраст започват училище и къде в интернет мога да прочета за тяхната образователна система?
да ама на дежурната детето е тръгнало на 5 години, а без майтап познавам дете което е тръгнало на 4krimon написа:не знам ама моето дете тръгна на 5 години без да е извън нормата
Moeto dete tragna na uchiliste na 3 godini. I tova bez majtap, no v Ontario. Tuk tragvat v godinata, kogato ste navarshat 4, karat 2 godini "kindergarten" i posle tragvat v 1 class v godinata, v kojato ste navarshat 6 (moeto zapochna 1class na 5 godini).bgmontreal написа:да ама на дежурната детето е тръгнало на 5 години, а без майтап познавам дете което е тръгнало на 4krimon написа:не знам ама моето дете тръгна на 5 години без да е извън нормата
хммм, а мойто дете (макар и неродено) е в 3 клас вечеbeckythomas9 написа:Moeto dete tragna na uchiliste na 3 godini. I tova bez majtap, no v Ontario. Tuk tragvat v godinata, kogato ste navarshat 4, karat 2 godini "kindergarten" i posle tragvat v 1 class v godinata, v kojato ste navarshat 6 (moeto zapochna 1class na 5 godini).bgmontreal написа:да ама на дежурната детето е тръгнало на 5 години, а без майтап познавам дете което е тръгнало на 4krimon написа:не знам ама моето дете тръгна на 5 години без да е извън нормата
Njamam Kredor v Google chrome.....
Tozi komentar ne go razbrah, no never mind.bgmontreal написа:хммм, а мойто дете (макар и неродено) е в 3 клас вечеbeckythomas9 написа:Moeto dete tragna na uchiliste na 3 godini. I tova bez majtap, no v Ontario. Tuk tragvat v godinata, kogato ste navarshat 4, karat 2 godini "kindergarten" i posle tragvat v 1 class v godinata, v kojato ste navarshat 6 (moeto zapochna 1class na 5 godini).bgmontreal написа:да ама на дежурната детето е тръгнало на 5 години, а без майтап познавам дете което е тръгнало на 4krimon написа:не знам ама моето дете тръгна на 5 години без да е извън нормата
Njamam Kredor v Google chrome.....