Работа за електроинженери-проектанти

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Plamen

Работа за електроинженери-проектанти

Мнение от Plamen »

http://jobs.workopolis.com/jobshome/db/ ... id=6163919
Най-важните изисквания са че
1. Не се иска опит
2. Не се иска френски
Аз на ваше място бих опитал. Тайко е световно известна фирма и със сигурност ще предложат добри условия. Както се казва в тотото- на спечелилите- честито :P
MechoPuh

Re: Работа за електроинженери-проектанти

Мнение от MechoPuh »

Samo kachvam temata na gore...hora ofertata e super. Moje na niakoi damu izleze kasmeta.
Ei takiva raboti triabva da si spodeliame po-chesto :thumbsup:
etda
Обратна връзка:

Мнение от etda »

KYDE se namira Brossard ,grad li e ili kvartal ?
Гост

Мнение от Гост »

Бросар - центъра на цивилизацията на Южния бряг. Бивш "град" с нашите понятия и сега от 3 години "квартал" на Лонгьой /втория по големина град в Квебек/. В Бросар има евтини квартири, много зеленина, много имигранти, китайски квартал, супер модерна библиотека, всички търговски инфраструктури, които могат да се намерят в Монреал /включително Костко/, български магазин и т.н. С автобус е на 15 - 30 минути от центъра на Монреал /Бонавантюр/ като се минава по моста Шамплейн. Гледката е живописна, доколкото е възможно това тук: вижда се Монт Роял, островите Света Елена и Нотр Дам, Биосферата, реката с патиците, "небостъргачите" на Монреал.
Plamen

Мнение от Plamen »

лелееее ега ти рекламата...ама айде като за тебе само 20 долара :wink:
Гост

Мнение от Гост »

Съкровище, аз не живея в Бросар. :wink: :D :P А информацията е вярна и изобщо не е реклама. Този месец две български семейства си взеха там къщи. :D А аз от приятели пари не взимам, но можем да го уредим по друг начин. :wink:
Plamen

Мнение от Plamen »

Ombudsman написа:Съкровище, аз не живея в Бросар. :wink: :D :P А информацията е вярна и изобщо не е реклама. Този месец две български семейства си взеха там къщи. :D
знам че съм съкровище :wink: ама аз никъде не казах че ти живееш там. а сега не ме прави на лош. и не отбягвай темата за 20-те долара. ще ти ги пиша на сметката. става ли :P
Гост

Мнение от Гост »

Отговора - в горното съобщение. :D
Plamen

Мнение от Plamen »

Ombudsman написа:Отговора - в горното съобщение. :D
шь иь виим тая работа :roll:
Гост

Мнение от Гост »

Plamen написа:
А аз от приятели пари не взимам, но можем да го уредим по друг начин.
Plamen

Мнение от Plamen »

Ombudsman написа:
Plamen написа:
А аз от приятели пари не взимам, но можем да го уредим по друг начин.
добре де нали ти казах че ще ти ги пиша на сметката. после някак си ще се оправим :wink:
Заключено