на интервюто може ли да отида сама
- avve
- Обратна връзка:
на интервюто може ли да отида сама
мъжът ми не може да си изкара в момента задграничен паспорт и незнам колко дълго ще продължи това състояние - решила съм да замина първоначално сама, но незнам дали изобщо ще ме допуснат без него
мдааа
Здрасти avve,
трябва да дадеш повече информация ако искаш да ти се отговори на въпроса. За интервю за селекция за Квебек ли става въпрос, или за федералната част ? Ако е за Квебек, на интервюто трябва да се яват всички членове на семейството (изключения правят май само за мнохо малки деца), независимо дали ще емигрират задно с теб или не. Освен това с документите, които пращаш преди интервю (demande CSQ) , поне по наше време искаха копия на страницата на задграничния паспорт. А на самото интервю ни поискаха точно задграничните паспорти, а не BG личните карти. Абе с две думи, ако вече сте подали demande, пиши по мейл на Виена, обясни им ситуацията и те ще ти отговорят какво може и какво не.
Успех
,
Митето
трябва да дадеш повече информация ако искаш да ти се отговори на въпроса. За интервю за селекция за Квебек ли става въпрос, или за федералната част ? Ако е за Квебек, на интервюто трябва да се яват всички членове на семейството (изключения правят май само за мнохо малки деца), независимо дали ще емигрират задно с теб или не. Освен това с документите, които пращаш преди интервю (demande CSQ) , поне по наше време искаха копия на страницата на задграничния паспорт. А на самото интервю ни поискаха точно задграничните паспорти, а не BG личните карти. Абе с две думи, ако вече сте подали demande, пиши по мейл на Виена, обясни им ситуацията и те ще ти отговорят какво може и какво не.
Успех

Митето
- avve
- Обратна връзка:
благодаря за отгворите ви!!!
за съжаление излиза, че няма да имам шанс докато половинката ми не си оправи проблема!! иначе покривам изискванията, но какво да се прави - такъв е живота! ако някой се саща за начин , по който мога да кандидатствам дори и сама...???
- bis
- Обратна връзка:
Sama ste mojesh da kandidatstvash ako ste razvedeni ili pone ako pishesh razdeleni/separe/, no pak ste posledvat mnogo obiasnenia.
A ako imate i deca ..... raznite deklaracii ot negova strana che gi puska i t.n.
A ako imate i deca ..... raznite deklaracii ot negova strana che gi puska i t.n.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/