Пробвай го, имаш нужда.
АЗ СЪМ ОК! - А ВИЕ?
"ninka83":

Ще ти отговоря в една друга "тема"/скоро/аз продължавам да чакам някой да каже "Аз съм супер".. еди къде си ...в Канада... Shocked Laughing
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
						http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Хълмана доде призовава за консерватизъм ше му вземат девицитеHullman написа:Хълман призовава за по консервативни думи с които мерим.
Ако си "супер" в Канада или Монтреал понеже са те записали в разни безплатни програми за необразовани хора, имаш стар додж и нисък доход то тогава аз не знам как трябва да се изрази човек ако има собствен бизнес, чисто нова кола, висок доход и се чуди на коя ваканция да се запише.![]()
В такъв случай израза ще е:
Чувствам се все едно че съм с 3-ри девици наведнъж понеже речника става беден за да се опише по друг начин.
хъла,консервативен израз ти предлагам да намериш в "Успели българи"
ако все пак това не ти с еструва достатъчно консервативно, отново ти предлагам
брееей, тия монтреалски жрици на любовта
на линката акъла вземали
- 
				Linko
 - Напуснал форума
 - Обратна връзка:

Нинке, предложеният вариант е конкретно за Хълман и при това  единствено възможен. Добре, че пари поне си има.   
Щото сал с панорамата на звездите и къщата на прайм-министъра от прословутата тераса, с тия негови свещи и едната вечеря на която само хвалби за колата и бизнеса се чуват, ще вкара в леглото си 3 жени наведнъж, пък било то девици или к**ви знаеш ли кога...?

Щото сал с панорамата на звездите и къщата на прайм-министъра от прословутата тераса, с тия негови свещи и едната вечеря на която само хвалби за колата и бизнеса се чуват, ще вкара в леглото си 3 жени наведнъж, пък било то девици или к**ви знаеш ли кога...?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
						аблоодablood написа:Последни новини: хъл вече не е с 3 девици. След няколкомесечни усилия, най-накрая той е с 2 девици и една жена.
За съжаление ще трябва да почива и да се въздържа до края на годината, за да може следващата пролет да осъществи акт и с друга.
няма страшно, там линката ще помогне