Canadskite vlasti proverjavat li adresni registracii?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
crystalice

Canadskite vlasti proverjavat li adresni registracii?

Мнение от crystalice »

Zdraveyte,

pishe vi edna dvojka s podoben na Babetkata problem ... i nie podadohme dogovor za naem, adresni registracii ot obstina za nastojast moment, no i sglupihme da pratim kopie ot lichnata mi karta (kojato smenih sled podavane na parvite ni documenti - 10.2003, a predi tova ne sum si smenjala nito nastojast nito postojanen adres). Togava provrjavastite vav Viena sa zabeljazali razminavane v datite na dogovora (za 1 godina nazad) i lichnata karta i uchtivo ni pomoliha po telefona da im pratim belejka ot policija ili obstina. I taj kato ne mojem po obektivni prichini da izvadim takava belejka se chudim dali njakoj e zapoznat ili na njakogo mu se e sluchvali da bade proveren v saotvetnite instancii za adresna registracija.

Predvaritelno vi blagodarja za vasheto mnenie, spodelen opit ili ideja kakvo mojem da napravim v tozi sluchaj taj kato oste ne darjim da se jenim.

pozdravi na vsichki i uspeh v nachinanieto "Canada" :D

Crystalice
Chanliev
Обратна връзка:

адресни регистрации

Мнение от Chanliev »

Адреса на личната карта е за постояно местожителство, но от общината могат да ви издадат бланка за временно местожителство, стига да имате нужните контакти. Могат да ви помогнат и в полицията въпреки, че не издават такива документи и пак ако имате контакти.
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

blagodarja ti Chanliev za otgovora, ste se probvam s kontaktite, pak da vidim kakvo ste stane :)
Заключено