oбява за работа 2

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

oбява за работа 2

Мнение от sasho71 »

в Торонто стар видях страхотна обява- " търсим разводачи на кучета с min 6 months experience, да имат също опит в ресане на козината и рязане на нокти". о,боже! аз ли съм повреден психически или канадците :?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Botzo

Мнение от Botzo »

Не си повреден. И тук я има тая професия и отделно на това се изкат препоръки от други семейства на които евентуално развеждаш кучета.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Kolko plashtat?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

IRA,
tova mi haresa! :lol: ami da , tova e perspektivna professia, ima vazmojnost za razvitie!!! :lol: abe sigurno startirash ot 25 $
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Towa e po dobre ot nashtoiashtat mi zaplata.Puk i imam dosta opit.Galko 4e sum v Montreal
Joy

Re: oбява за работа 2

Мнение от Joy »

sasho71 написа:в Торонто стар видях страхотна обява- " търсим разводачи на кучета с min 6 months experience, да имат също опит в ресане на козината и рязане на нокти". о,боже! аз ли съм повреден психически или канадците :?
Смешно ти е на теб...Едно време имах един дядо-пациент в София,който сума ти години е прекарал в Торонто гостувайки при племенник.Та той ми се хвалеше тогава,че изкарвал страхотни пари с разходка на кучета.Нали си е дядо-докато се разхожда сам из парка,взима и някое куче,а се плаща на час.Дали едно-казва-или повече,времето е все едно,така че,доколкото схванах,се е разхождал не само с едно...Единствено съжаляваше,че покрай този кучкарник не бил "забърсал" някоя канадска баба.Една уж му се била лепнала,но била много грозна и съвсем стара... :D
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Za rqzaneto na noktie sa pravi, zashtoto ako idat na vet. shte ima debela faktura... V tazi vruzka ima i mnogo rabota okolo edno kuche, sabirane na kupchinkie v parka, pazene da ne se zbie s nqkoe drugo kuche, da ne uhape nqkogo (posle moze da vi sudqt :wink: ) i .n.

Puk i zashto da ne iskat horata opit i preporaki... znaete li kolko vietnamci ima v Canada??? :D
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Заключено