Е-е-е браво HULLMAN аз си купих кола на 9-тиа ден водиш ме с една седмица. Автокъщата беше на майна си и до там смених бая автобуси с трансферчето и стигнах за 70-80 мин. А на връщане си бръмнах с новопридобитото возило и беше около 20-25 мин. като се има в предвид, че още не ми беше много ясно каква е тази магистрала фор-о-уан(401) егати стреса то не са колектори, че и експрес. Сега сигурно за 15 мин ще го взема ако не ме хванат ченгетата

)))
На другите дето им е кисела храната тук сигурно им е кисело и защото си нямат коли и за това са толкова против колите като цяло. Пожелавам им успех с TTC-то (това е градския транспорт в Торонто за хората, които не са кацнали още) дано да не им се налага да ходят до Ниагара щото още не са пуснали метрото до там. Хората са го казали в Рим прави като римляните. Канадците не случайно си копуват коли още в гимназията. Ако си мислите че сте много хитри че нямате коли ваша си работа ама не отричаите нещо само защото го нямате, или карате по схемата щом не стигаме гроздето то сигурно е кисело.
Аз в никой случай не отричам градския транспорт, много е полезен, че и денонощен ама изобщо и дума да не става че замества 100% личното возило, било то кола, мотоциклет, колело и т.н. Просто в тукашния климат без климатиче лятото и без парно зимата е меко казано трудничко. Колата е универсалния вариант и се надявам някой ден всички да му се насладите.
За информация на остроумните заядливковци вече ми се обади едно момче и го насочих към мойте застрахователи. Който го е срам да ми се обади да си дрънка в чата колкото си иска, ще ми накриви шапката че не ми бил вярвал. Мен си ме грее че плащам евтинко за застраховка другото ми е все тая.
Поздрави на HULLMAN за куража и да не ти пука от другарите те и без това сами се излагат публично, няма какво да им се обръща много внимание.
На всички позитивни хора във форума желая успех в приключението наречено имиграция. На запътилите се, но още некацнали - горе главата, повечето хора се чувстват много добре в Канада, но за съжаление нямат време да пишат и да споделят опита си по една или друга причина. Така че стягаите дисагите и идваите насам, пък каквото сабя покаже.
Човек сам си избира пътя по който да тръгне, и не може да вини никого за грешките които допуска...