Описание на нашето пътуване до Монтреал с OLYMPIC AIRWAYS

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Godis

Описание на нашето пътуване до Монтреал с OLYMPIC AIRWAYS

Мнение от Godis »

За тези които се интересуват, пълния текст на статията ще намерите на http://alkorstudio.free.fr/olympic.htm

Приятно четене. :)
survivor

Мнение от survivor »

Ама то като приказка бе! Браво на разказвачите!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

eeeee bravo na toia pich! super go e napisal
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Takaaaaaaa, tova e stanalo veroqtno predi pove4e ot godina, 6toto o6te dekemvri mesec tarifata za opakovane be6e 10 lv, sega ne znam kolko e.
Ima edna druga rabota oba4e :AKO SI S BILET ALLER-RETOUR NAISTINA NQMA DA IMA6 PROBLEMI SPORED MEN!!!
Vsi4ko lo6o idva ot tova 4e si s ednoposo4en bilet. Tova deto sa se motali 1-2 4asa na leti6teto ne vigdam kakvo mu e o4arovatelnoto ama karai...:)
Atina e laino - ima dve hubavi ne6ta tam - Akropola i Partenona (moge i da barkam Panteon li be6e , 6to li), no tova slabo me interesuva. Dosta po grozna e ot Sofia i mnogo golqma..
Za hranata molq vi ne lagete horata, otvratitelna e, davat ti razni asparagusi i pro4ie bokluci, parviq pat kato poiska6 ne6to ot stuardesata ti kazva 4akai malko i taka si ostava (ei kak me e qd deto ima dadoh 330 eu na tezi galki utrepki)!!! :x
p.s. Abe ima6e i edin problqsak: slugitelkite na leti6eto bqha simpati4ni (ne i stuardesite), no vsi4ko svar6va kato razberat 4e si BG, tolkoz mnogo li ni mrazqt tea hora be?
Godis

Мнение от Godis »

Полета беше на 16.1.2004 г.
Билетите - еднопосочни
:)
Аз съм едновременно и добро прасе и добър готвач ( референции и демонстрации - при поискване :lol: ) - така че храната в самолета не ми направи впечатление. Освен с футуристичните цветове. Разбирането ми за самолетна кухня е като за самолетна кухня - нещо което ще опиташ и няма точно да запомниш. То е ясно, че предпочитам сърмичките да ми ги прави Zouzou :)
Единственото което не съм написал и което също не заслужава според мен особено внимание е проблема с тоалетните. Проблем естетически преди всичко - просто навсякъде има хора които не разбират как може да си пуснеш водата въпреки табелките.

В общи линии - това е. Единственото което на мен не ми хареса беше може би филмовата програма - а полета е дълъг, и особено над океана като се загледаш в Гренладия - край няма.

И към всички които спорят и се чудят...преценявайте си по вашите си критерии - няма значение кой как е прекарал. За мен лично критерият с най-голям тежест беше цената на билета.
Botzo

Мнение от Botzo »

Може ли един въпрос малко в страни от темата във връзка с това:
Багажа бях пакетирал в два кашона по 32 кг.
Та защо в кашони. По-добре ли е щото ние мислихме да си купуваме куфари.

Благодаря.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Ne znam, prosto ne znam ve4e, 4ak pak takava golqma razlika?! Pak moge i az da prili4am ne terorist v kraina smetka, galko 4e nikoi ot tezi deto sa6to si izpatiha ne se obagda sega da me podkrepi, za6toto vsi4ko koeto razkazvam E ISTINA!!!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ami az si spomniam, 4e ima6e edin period (predi 3-4 meseca), po4ti ednowremenno s Papi, i drugi hora se oplakaha tuk. Ednata be6e Alina, a drite, nai-ujilenite: edno sem., koeto go nakarali da si kupiat ot Atina nanowo bileti. Ta te izgarmiaha s 2000 evro i o6te ne sam 4ula da sa uspeli da si gi warnat.
Koito se interesuwa, da si naprawi truda da potarsi nazad, te opisali podrobno kakwo im se e slu4ilo.
Godis

Мнение от Godis »

Botzo - ако вземеш куб и паралелепипед със сума на страните 158см, кубът има по-голям обем, респ. побира повече багаж... От друга страна е много по-лек от куфарите (които намирах по магазините). Затова пакетирах в кашони.

Папи - никога не съм си помислял че лъжеш ... просто нещата стоят различно при всеки един от нас. Различни служители, някой станали с дупето нагоре :lol:

Единственото което може всеки един от нас да пожелае на другите и на себе си е да има по-малко кофти преживявания а самите тях да ги приема философски. (макар че е трудно :) )
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Botzo написа:Може ли един въпрос малко в страни от темата във връзка с това:
Багажа бях пакетирал в два кашона по 32 кг.
Та защо в кашони. По-добре ли е щото ние мислихме да си купуваме куфари.

Благодаря.
И според мен е по-удобно със кашони,защото хубавите куфари са много скъпи,а евтините-не стават за повече от 2-3 пътувания.Вече изхвърлих мойте,с които приситигнах тук,след 3 пътувания не ставаха за нищо.И даже си бяха скъпички в БГ,като ги купувах.Ако някои ми беше казал за кашони,щях да си спестя тези пари.Ако нямате куфари,недейте да купувате,това е моят съвет.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Az pak iskam da kaja evala na Godis, Rosi i Bobi, koito sa sednali i sa opisali tolkova podrobno patuvaneto si.

I da vi kaja chestno poniakoga (sled vsichkite zaiajdania) si mislia, che ne zaslujavate tolkova mnogo vnimanie i opisania.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Ha Ha Ha!!!
Hrisi
Обратна връзка:

Мнение от Hrisi »

Godis neveroiatno opisanie. Bravooo!
Ti si si sbarkal profesiata be 4ovek!
Ne samo palno s info no i razvlekatelno 4etivo.
Napravo sam gorda 4e te poznavam :D
Haide do tuk s superlativite :D
Mnooogo uspehi ti zelaia i dano po barzo da idva momenta na sabiraneto i na vaseto semeistvo,sigurno go 4akate s netarpenie.
Hrisi
"Велико нещо е... да знаеш какво искаш
и с постоянство да го отстояваш"
Заключено