Билети?
- tolumbi4ka
Билети?
Някой купувал ли е билети от www.flyzoom.com и дали са ОК?
-
Моля, някой да ми обясни далаверата да се лети с лоу кост еърлайнс че аз не я виждам.
Значи, какво показва сметката:
Монрела - Лондон около 660$
Лондон - София - 135 паунда, * 2.10 = 283
Или общо ~ 943 $.
Бърза проверка с Луфтханза за същия период , Монреал - София ~ 950$
Да не говорим че зуум и уиз ти дават само 20 кила багаж, трябва да сменяш гетуик с лутън (което също струва пари) и билетите са нон ексченджабъл и нон рефундабъл.
Значи, какво показва сметката:
Монрела - Лондон около 660$
Лондон - София - 135 паунда, * 2.10 = 283
Или общо ~ 943 $.
Бърза проверка с Луфтханза за същия период , Монреал - София ~ 950$
Да не говорим че зуум и уиз ти дават само 20 кила багаж, трябва да сменяш гетуик с лутън (което също струва пари) и билетите са нон ексченджабъл и нон рефундабъл.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
-
ввв.уизeър.цом
Последно промяна от sasho71 на Пет Мар 21, 2008 12:29 am, променено общо 1 път.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аз лично си купувам билетите от Стела .Българка е ,и е най професионалниат агент с които съм работил някога.Само със едно обаждане по тел(416-514-0102) и си решавам нешата.Тази дама работи със минимална комисионна и е много точна и одговорна.Никога не съм ч виждал на живо и не и правя реклама,просто съм очарован от услугите и.Успех и със здраве....
Кралимарко
Кралимарко
Днес купих билети с www.flyzoom.com Монреал - Рим, Париж - Монреал през Юли за 967 долара. С www.wizzair.com купих двупосочен Рим-София-Рим за 50 евро. Багажа обаче е до 20 кила, но на нас не ни и трябва повече. Малка врътка е, защото полета от Монреал пристига по обед, а този за София е сутринта, и се налага преспиване в Рим, но за Рим това никога не се счита от нас за загубено време или пари. Просто сме му фенове!
Alina
за уиза само парчето хартия и кода. абе тази цена ми се струва много висока. верно че в Рим е интересно ама преспивания, хотели поне от Чампино ли пътувате? Илиана е права Луфтханза имат далеч по-добри оферти и като време, комфорт, багаж...за не натоварения сезон става но през лятото дървото при вас е много голямо. Тук обикновенно се чака лятото за да паднат билетите, при вас е обратното
...мразя мастика без айрян...