bateto написа:който бачка петък следобед му умирал началника.
Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка?????????????
Xайде добави и счетоводители и химици а сигурно и още има нека се включатbateto написа:дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари
аз започвам така -освен шофьори и дюлгери за които не е нужна местна квалификация ,всички останали е задължително да минат през местни колежи или вузове или проф училища за да стартират на 15-16д
изключвам компютърджиите ,те нека да си замълчат ,за тях правилата на играта тук са други.
-
beckythomas9
anju написа:Xайде добави и счетоводители и химици а сигурно и още има нека се включатbateto написа:дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари
аз започвам така -освен шофьори и дюлгери за които не е нужна местна квалификация ,всички останали е задължително да минат през местни колежи или вузове или проф училища за да стартират на 15-16д
изключвам компютърджиите ,те нека да си замълчат ,за тях правилата на играта тук са други.
Бате, компютърджиите са най-добре платени в бг, но тук не се различават много от останалите професии. Ако е много добър, с опит, на синиър позиция, ще вземе 70 бона и нагоре, ако не - 40-55. Докато здравен работник започва на 55 още след колежа, след 5-6 години ще са 65. Електротехник, механик, газов заварчик с ред сийл не си мърдат пръста за под $30-35 на час. По-високо образованите - финансови анализатори, химици, биолози, фармацевти и др. сигурно не падат под 100к. За докторите и зъболекарите да не говорим, те под 200 не падат сигурно.
Циганите - на Сатурн !
де я видя тази работа за счетоводители без колеж, то и с колеж няма, ако имаш впредвид вкарване на данни в екселска таблиза това не е счетоводителanju написа:Xайде добави и счетоводители и химици а сигурно и още има нека се включатbateto написа:дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари
Както обикновено може би ще получа подигравки като говоря за coop - но аз като ходих счетоводителите най-първи ги уредиха за work placement и даже някои от тях си останаха за постоянно после без да са направили никакво приравняване - направо пресни пресни от където са дошли.
Но българите са тежкари и за без пари не работят пък било и само за 3 месеца.
Но българите са тежкари и за без пари не работят пък било и само за 3 месеца.
виж сега ,не може един българин или какъвто и да е имигрант заварчик специалист по наваряване с аргон да не мине през системата за да му признаят разряда.
сега не им обеснявай само ,че ги чакат от летището да им дадат едни 15-16д на час фор бегиниг само щото са били електротехници или автомонтьори в България.
сега не им обеснявай само ,че ги чакат от летището да им дадат едни 15-16д на час фор бегиниг само щото са били електротехници или автомонтьори в България.