Mogali da si vzema compira ot BG,
Mogali da si vzema compira ot BG,
Kakvo ste me posavatvate ,nee laptop,
Ne mi se davat nanovo pari
oste nesto kato go iznaciam triabvali da se deklarira na bg , mitnica
thanks in advaneced.
Ne mi se davat nanovo pari
oste nesto kato go iznaciam triabvali da se deklarira na bg , mitnica
thanks in advaneced.
Ние нашият го взехме без монитора и кутията.Може да те излъжа но мисля 4е нова кутия ни излезе към 40 долара(малко са скъпи тука) ,а монитор на старо може да си вземеш за около 70 долара.Няма никакъв проблем с митниците.Монитора не го взехме просто защото тежи 100 кила и нямаше къде да го поберем,тя и кутията заема мног място,ама ако си имате място можете и него да си го вземете.
-
- Обратна връзка:
Ние личноси донесохме компито на части (бях си правил конфигурацията 2 месеца преди да тръгнем) от тук си купихме кутията (49$ - 300W захранване с двa USB конектора отппред) и монитора. Можеш да направиш като нас или другия вариант е ако захранването ти има опция за 110V (и имаш място в багажа разбира се) да си го вземеш с кутията - тук ще си купиш само мрежов кабел за тукашния стандарт контакти! Не се притеснявай ако нещо не ти се носи, тук може да си намериш всичко на части - малко по скъпо от БГ - но много по евтино отколкото да си купиш готова конфигурация, при която трябва да платиш грешни пари и за инсталирания софт. Виж за софта - нещата са точно в другия край - носи си всичко каквото ти скимне и даже това дето не ти е трябвало досега - само за пример тук един "Norton AntiVirus 2003 Pro" е от порядъка на 400$!
Успех!

Успех!

hi
Samo da me svetne niakoi da li se deklarira na izlzane ot bg.
My computer.
My computer.
- PoLuX
- Обратна връзка:
Ако искаш да го връщаш обратно, тогава го декларирай :-) че да не ти го обмитят :-) ама ме съмнява да го връщаш :-P иначе хората си го казаха - все тая дали ще го декларираш или не...
А между другото знае ли някой има ли някаква връзка между митническите служби - примерно да декларираш нещо на излизане от България, а да не го декларираш на влизане в Канада да речем? Или това второто няма как да не се случи?
А между другото знае ли някой има ли някаква връзка между митническите служби - примерно да декларираш нещо на излизане от България, а да не го декларираш на влизане в Канада да речем? Или това второто няма как да не се случи?
Vupros za PSU na 220V..
Zdraveite suforumci!!
Ami eto kakuv mi e vuprosa:
Kupih si baia skupo zahranvane(~100CAD) Enermax(300W) i ne mi se iska da go hvurliam. Moje li da me posuvetvate koe e po-dobriat variant.
1.Da go hvurlia i da si kupia novo v Quebec
2. Da si kupia na miasto transformator( a kakva li mu e cenata?)
Merci na vis4ki Vi.
Kupih si baia skupo zahranvane(~100CAD) Enermax(300W) i ne mi se iska da go hvurliam. Moje li da me posuvetvate koe e po-dobriat variant.
Merci na vis4ki Vi.
Re: Vupros za PSU na 220V..
Това захранване като е толкова скъпо, не може ли да работи на 110V. ? Ако не работи, по-добре го зарежи. В Канада ново захранване ще ти струва по-евтино от 300-ватов трансформатор.eiliev написа:Zdraveite suforumci!!
Merci na vis4ki Vi.
Не разбирам от захранване но днес си купих трансформатор за 500 вата тук в канада за 45 CAD. Аз лично ще си го ползвам за компютъра и да си зареждам GSM, който си нося от София че и още един ще си взема живот и здраве за видеото на детето. Прецени си сам дали си струва да се вътриш за ново захранване или трансформатор.
Благодаря на Пламен за инфото за намиране на подходящ трансформатор. аз от своя страна съм готов да го споделя със всеки който го интересува. не искам да плагиатствам с инфо, а просто да облекча Пламен с подаване на една и съща информация многократно - дано да няма нищо против. Иво
Благодаря на Пламен за инфото за намиране на подходящ трансформатор. аз от своя страна съм готов да го споделя със всеки който го интересува. не искам да плагиатствам с инфо, а просто да облекча Пламен с подаване на една и съща информация многократно - дано да няма нищо против. Иво