Квалификационни курсове!
Квалификационни курсове!
Преди време четох във форума за човек, който изкарал бизнес- курс и това му позволило да започне собствена дейност на непозната за нас земя. Интересувам се от информация за подобни курсове. Мога ли да ги карам паралелно с езиковите кусрове? Каква е цената? Какви привилегии ( извън знанията) ми дават те? И т.н. .... Благодаря!
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Има най-различни организации, които поне претендират, че помагат на малките бизнеси с материали, консултации и пр., повечето безплатно. За съжаление нямам пряк опит за да ти разкажа по-подробно.
Ако си ОК с английския, ето ти тук една такава организация:
http://www.yesmontreal.com
Има описание на услугуте им за малки бизнеси. Ходил съм при тях да дават акъл за търсенето на работа (и с това се занимават) и обстановката беше приятна, а служителите - компетентни
Освен знанията не знам какви други привилегии може да има. А, разбира се - срещаш се с хора.
М/у другото имало някаква такава печелеща популярност инициатива из Щатите - срещи на малки бизнеси на териториален принцип (по комшийски). На тези срещи общо взето всеки си продава услугите на останалите. Организаторите се грижат само на една среща да няма конкуренти. Long story, short message - идеята ми беше, че винаги е хубаво да се срещаш с хора.
Ако си ОК с английския, ето ти тук една такава организация:
http://www.yesmontreal.com
Има описание на услугуте им за малки бизнеси. Ходил съм при тях да дават акъл за търсенето на работа (и с това се занимават) и обстановката беше приятна, а служителите - компетентни

Освен знанията не знам какви други привилегии може да има. А, разбира се - срещаш се с хора.
М/у другото имало някаква такава печелеща популярност инициатива из Щатите - срещи на малки бизнеси на териториален принцип (по комшийски). На тези срещи общо взето всеки си продава услугите на останалите. Организаторите се грижат само на една среща да няма конкуренти. Long story, short message - идеята ми беше, че винаги е хубаво да се срещаш с хора.