Евала бате!
Отдавна не си писал нещо по-смислено.
Няма да те разберат.
Първо действат, после мислят.
Няма идеално място, има компромиси които си готов да направиш.
А живота много бързо си върви.
просто момичето ми стана симпатично,а не е и длъжна да познава стила ми на изказване за да ме разбере какво съм искал да кажа когато използвам само 1,2 изречения макс и не съжалявам ,ако съм се разводнил.нека да опитат,едно е да харчиш на мама и тати паричките ,друго е да скочиш с рогата в джаза.
Ами аз съм в Duisburg,Nord-Rhein Westfalen,не съм ги виждала сградите ама искам да ти кажа че в Бг определено нема къщи като тея тука...ама ти нали си по-вещ.. А за Майорка,ми освен ,че е пълно с немци,и всичко се понемчва,другото си е Испанско,земята например още си е такава да.. Аз насиитна ти предлагам да се махаш от Канада и да спреш да депресираш хората по форумите,я иди в Майорка,че тогава да те видя както почнеш да пишеш за там,голяма забава ще да е...
ама ти що не спиш бе човече по това време.чудя се на теб дуисбург не ти харесва ,майорка не ти харесва ,ми кво ти харесва тогава,я си кажи какъв ти е вкуса.гледай гаджето да те обича и да носи кинти,останалото е загубена работа.
Ми не ме фаща сън нещо,хехе ми мене нищо в което имат пръст немците не ми харесва..кефите немския ли нещо не схващам ?ама ще трябва да го понаучиш,че едно вярно изречение не каза ама то лошо няма те и самите немци не си оправят atrikel-ite,какво остана за нас ausländer-ite..
лека нощ.най голямата лъжа ще е ,ако ти кажа ,че ме кефи немския още по малко швабите .не ща и да ги виждам ,предпочитам франсетата и мучо калиенте пийпъл ,там където има малко живец .дреме ми за мерцедесите и бм-дабълютата.
ама имиграцията не е лека дисциплина ,или ги понасяш или си айтсайд.
Большую роль играет кто-где работает и сколько зарабатывает.
Есть и богатые канадцы и бедные как богатые и бедные немцы .. Просто пак казвам нещата са спорни,за тебе ако е ок в Германия за мене не е..и за всички студнети,защото всички дет познавам аз са дошли тука да завършат Бакалавър и да се махат,просто защото образованието беше безпплатно,ама уви тва вече не стои така..Тая тема стана мн дълга вече и доста различна от загалвието си,и ти успя да ме откажеш така,че можем да я прекратим ....