RODILNA pomosh v Canada ???
RODILNA pomosh v Canada ???
Zdraveite! Intaresuva me bezplatna li e razdaneto na dte v Canada? Predpolagam ,che darzavnijat medecinski sektor e bezplate ,kakto i pregledite na bremennite !Kak stojat neshtata za emigrantite !?Kak e po -dobre-da rodish vBG i s novorodeno da pristgnesh ili v Cанада да си родисх детето !?
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Тук има една дискусия по темата:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=2549
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=2549
Sasedkata rodi
Sasedkata rodi minalata sedmiza.Vazhitena e ot grijite i vnimanieto, s koeto e bila obgardena v rodilnoto otdelenie.
Zdravei, janyz,
Az 6te ti kaja edinstveno moite li4ni vpe4atlenia. Moeto parvo dete se rodi w Bg, Sofia, "Mai4in dom" predi 7 godini i ne se oplakvam ot otno6enieto na lekarite, no 4uvam 4e ima promeni kam po-lo6o ot togawa. Sega 4akame vtoro dete i prosto ne moga da ti opi6a s dumi kolko po-razli4no e vsi4ko tuk. Ne samo 4e e bezplatno i za imigrantite, no vnimanieto i grijite kam bade6tite maiki e ogromno. Moje6 da si izbira6 na4ina na rajdane. Az li4no predpo4itam upoikata kato variant. V Bg nikoi ne me popita kakvo iskam- sigurno, za6toto ne mojeh da si platia.
Ne iskam da te ubejdavam v ni6to, no mi se struva, 4e Kanada e po-dobroto miasto za rajdane.
Sled okolo 2,5 mesetsa 6te moga da ti dam i dopalnitelna informatsia
Az 6te ti kaja edinstveno moite li4ni vpe4atlenia. Moeto parvo dete se rodi w Bg, Sofia, "Mai4in dom" predi 7 godini i ne se oplakvam ot otno6enieto na lekarite, no 4uvam 4e ima promeni kam po-lo6o ot togawa. Sega 4akame vtoro dete i prosto ne moga da ti opi6a s dumi kolko po-razli4no e vsi4ko tuk. Ne samo 4e e bezplatno i za imigrantite, no vnimanieto i grijite kam bade6tite maiki e ogromno. Moje6 da si izbira6 na4ina na rajdane. Az li4no predpo4itam upoikata kato variant. V Bg nikoi ne me popita kakvo iskam- sigurno, za6toto ne mojeh da si platia.
Ne iskam da te ubejdavam v ni6to, no mi se struva, 4e Kanada e po-dobroto miasto za rajdane.
Sled okolo 2,5 mesetsa 6te moga da ti dam i dopalnitelna informatsia