Академична справка от висшето училище

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
JJ

Академична справка от висшето училище

Мнение от JJ »

Моля ако някой може да даде информация относно: Необходима ли е академична справка и ако да кога и за какво? Може да ви се струва елементарно, но точно тези малки подробности ми се изплъзват!
Благодаря предварително! :lol:
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Здрaсти JJ :D
Виж този линк, мисля че в него се съдържа отговора на въпроса ти.

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=3454

Ако ли пък не, прати ми ЛС :wink: ще помогна доколкото мога.
Айде със здраве :lol:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Академична справка от висшето училище

Мнение от yaiuat »

JJ написа:Моля ако някой може да даде информация относно: Необходима ли е академична справка и ако да кога и за какво? Може да ви се струва елементарно, но точно тези малки подробности ми се изплъзват!
Благодаря предварително! :lol:
Ne be batka. Davai che oshte malko i toku vij vdignali tochkite.
Predi nqkolko dni kazaha po kanal1 za Quebec i posle na sledvashtiq den povtoriha adreasa, zashtoto bili poluchili mnogo zapitvaniq..... :beer:

"relevée des notes" move syshto da sa dvete ocenki vurhu bash diplomata- na sredniq ti uspeh i na diplomnata ti rabota. Belejki biha trqbvali ako ne dai si Boje vlezesh v konflikt s konsula za dokazvane na tursena profesiq, chasove ili vubshte produljitelnost na ucheneto
JJ

Мнение от JJ »

Благодаря, Пчеличке!
Твоят линк ме ориентира прекрасно! :beer:
До нови срещи!
Заключено