та така и аз един път останах доволен ,ще направя другата седмица още една кирия,а тоя ми е изкупителната жертва дето буксувах 2 седмици по преспите щото някой го мързело да си почисти снега от собственноста.
който не си чисти снега яде дървото
който не си чисти снега яде дървото
току що се връщам от работа.имах деливъри в едно градче в тукашния балкан
,на 30км западно от Сейнт Сувьор/ако знаете изобщо къде се намира/.един чичо пристроява къщата си и си беше поръчал няколко кубика дъски и други дървении.главният път беше почистен обаче чичката не беше съобразил да почисти пътя до къщата му,някъде около 100м. от шосето и си мислеше ,че ще му докарат дъските с танк ,а не с камион.е не стана ,беше непроходимо и шефа каза да му вземам номера на банковата сметка и да се прибирам с дъските в базата. на всичкото отгоре имаше и трактор и се хвана да разрива ,обаче шефа каза ,че няма време да го чака.горкият човечец изгоря с 550д. щото не беше съобразил да си почисти пътя .след празниците като си почистел се разбрахме пак да дойда с дъските и да нагласи нови 550 камъка.
та така и аз един път останах доволен ,ще направя другата седмица още една кирия,а тоя ми е изкупителната жертва дето буксувах 2 седмици по преспите щото някой го мързело да си почисти снега от собственноста.