Аз се махам от Квебек, не ми допадна.
-
Аз се махам от Квебек, не ми допадна.
Да не викате вече "що не се махнат тия дето не им харесва"
Ето аз вече си взех решението. И не че нещо толкоз много ме е отвряаатило. Просто не ми допада тук. Има много други места по света.
Хайде заабравете генрала в тоя форум.
Ето аз вече си взех решението. И не че нещо толкоз много ме е отвряаатило. Просто не ми допада тук. Има много други места по света.
Re: Аз се махам от Квебек, не ми допадна.
Kade otivash, generale, ako ne e ne e voenna taina?
-
- Обратна връзка:
Re: Аз се махам от Квебек, не ми допадна.
Генерале, на добър път! Ама това, че напускаш Квебек не е причина да ни напускаш и нас. Винаги може да изпиеш една чаша кафе с форума сутрин. Пък и нас ни вълнуват нови географски ширини - разкажи как е на новите места. Успех !gen Fon Klinkerhofen написа:Да не викате вече "що не се махнат тия дето не им харесва"

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Генерале, трябваше да изчакаш лейтенант Грубер!
Иначе - желая ти попътен вятър!
И като продаваш "Грешната мадона с големите бомби", не взимай по-малко от 900 000 $, освен ако не е фалшификата на Льо Клер!
И можеш да ни пишеш, наскоро английското разузнаване ще изпрати нов план за спасяването на английските летци, включващ празни бъчви от божоле, 7 розови фламинга и стар индиец-атеист.
Успех и късмет!

Иначе - желая ти попътен вятър!
И като продаваш "Грешната мадона с големите бомби", не взимай по-малко от 900 000 $, освен ако не е фалшификата на Льо Клер!

И можеш да ни пишеш, наскоро английското разузнаване ще изпрати нов план за спасяването на английските летци, включващ празни бъчви от божоле, 7 розови фламинга и стар индиец-атеист.

Успех и късмет!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!