изненада-дори и канадския паспорт не помага...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

изненада-дори и канадския паспорт не помага...

Мнение от sasho71 »

вчера чета във вестника- за да посетят чехия и словакия КАНАДСКИТЕ граждани трябва да си извадят виза?!?!?! значи или канадският паспорт вече девалвира или чехите много отворени са станали? :cry:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: изненада-дори и канадския паспорт не помага...

Мнение от KolioBalkanski »

sasho71 написа:вчера чета във вестника- за да посетят чехия и словакия КАНАДСКИТЕ граждани трябва да си извадят виза?!?!?! значи или канадският паспорт вече девалвира или чехите много отворени са станали? :cry:
mi na chehite im iskat viza da doidat v Canada, shto chehite da ne iskat viza na canadcite?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

KolioBalkanski написа:mi na chehite im iskat viza da doidat v Canada, shto chehite da ne iskat viza na canadcite?
Kole, shtoto chehite sa bili bezvizovi ama sa pochanli mnogo da preskachat nasam za da ostanat za po-dalgo...i na Canada i pisnalo da se praviat chehite na umnitsi i im slojili vizi...a onia reshili che skivash li sega i nie shte im slojim...to kato sa huknali canadtsite za natam...ne e za viarvane. A inache az chehite mnogo gi uvajavam zaradi tova i mnogo drugi madri reshenia.
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Reshili sa da sabirat pari horata... :lol:
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Нямаше ли накъде назад писано из форума по темата? За някакъв чешки емигрант май ставаше въпрос? Това, което си спомням е, че чехите са особен чешит по отношение на визите за канадаци. Канадците пътуват къде ли не по света без визи, а в Чехия - не може :?: "Всеки си е башка луд". Чехите не изостават :cajsi:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

ako iskash da napravish list of "loser" countries, ne si gubi truda ami otidi tuk:
http://www.cic.gc.ca/english/visit/visas.html
ako sveta beshe high school, tezi countries niamashe da sa pokaneni na partitata osven moje bi ungaria, polsha, russia, latvia itn shtoto te sa loose i "the cool countries" shte imat chance to "score" :)
za spravka poseti niakoi mesten strip bar
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

ssttoo написа:Нямаше ли накъде назад писано из форума по темата? За някакъв чешки емигрант май ставаше въпрос? Това, което си спомням е, че чехите са особен чешит по отношение на визите за канадаци. Канадците пътуват къде ли не по света без визи, а в Чехия - не може :?: "Всеки си е башка луд". Чехите не изостават :cajsi:
az poznavam balgarin otkazal se ot BG grajdanstvoto si koito triabvashe da si vadi viza kogato mu se naloji da ostane za po dalgo v BG

abe vsichki teia vizovi rejimi za absolutna glupost
edno vreme e mojelo da si hodish kadeto si iskash stiga da si bil dostatachno silen da se zashtitish tam
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Хе-хе, една нормална държава няма в този списък...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

a някой да има списък кои държави не признават канада и им искат виза? :lol: освен чехите, де! някой ми беше казал че има такива
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

eto ti sasho spisaka:
http://www.voyage.gc.ca/dest/ctry/visa-en.asp

samo che niakoi dori i da figurirat pishe che pri pristiganeto ti davat dokumenta ili turistichesskite agencii..
za utochnenie i na avstraliisite im iziskvat viza chechite
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

БРЕЙЙЙ ЧЕ НИЕ СМЕ БИЛИ СТРАшНА СТРАНА! щОМ ИСКАМЕ НА КАНАДЦИТЕ ВИЗА .....АМИ ТАКА Е , КОЙТО КАНАДЕЦ ИСКА ДА ДОИДЕ НА ПРИМОРСКО НА МОРЕ И ДА СЛУшА чАЛГА , ДА СЕ ОТПРАВЯ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО В ОТАВА И ДА ВИСИ НА ОПАшКА ЗА ЛЕЛЕЯНАТА БУЛГАРСКА ВИЗА.... :lol:
Botzo

Мнение от Botzo »

sasho71 написа:вчера чета във вестника- за да посетят чехия и словакия КАНАДСКИТЕ граждани трябва да си извадят виза?!?!?! значи или канадският паспорт вече девалвира или чехите много отворени са станали? :cry:
Ми да ви кажа според мен въпроса не е дали има виза а как се изважда. Сега без да ме заяждат някой ще ви дам един пример:
Аржентинците за българия също трябва да си вадят визи, но това става с 5 минутно чакане и заплащане на сумата от 62 американски долара и без покана. Визата е туристическа, тримесечна-многократна.
Когато обаче свекър ми идваше на гости не стана номера да иде и да си иска виза от аржентинското посолство. Трабваше покана с гаранция, да покажа че съм на договор и че има каде да го проютя и с какво да го издържам. Искаха ми да покаже по 50 америкамски долара за вдеки ден от претоя си тук. А и накрая плати 100 долара за визата. И още куп разправий тук по нотариуси и т.н.

Така че според мен въпроса не е дали се иска виза, а условията при които се получава.
Villi

Мнение от Villi »

не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Da, taka e, Villi, veche i kanadski pasport da imash amerikancite sa podozritelni, shtoto naistina mnogo mangali pochnaha da falshificirat nashi pasporti ili da si vzemat legalno takiva! :evil: :evil: :evil:
Sasho71, za bulgaria ti tryabva visa, ako si kanadski grajdanin samo ako smyatash da stoish tam POVECHE OT EDIN MESEC. Ako stoish za po-kratak period visa ne ti tryabva. No, az lichno ne bih stoyal poveche ot 15 dni v bg, shtoto bulgaria e prekrasna strana, kakto kazva uvajaemata ni saforumnichka Galadriel i ostroumno dobavya- osobeno otdaleche. :lol:
Az tvrdo sam reshil kato si vzema kanadski pasport da se otkaja ot bg grajdanstvoto si, bez da me interesuva koy ni slaga visi i koy ne! A, i Botzo pravilno napomnya, che e mnogo vajno kak se izkarva visa kogato si kanadec. :wink:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено