FELICITATIONS! VOUS ETES ACCEPTES!
- Peace-Lover
ЕЕЕХ estoyanova , вие си знаете :nenam:
ама все пак съм чувал, че при второ явяване нямя проблем. Иска се само малко да завишите френския. Не е кой знае какво . Въпроса е каква е целта ви.
и както казва deskata:
"Ако не се откажеш, когато ти е най-трудно, добрите резултати ще дойдат скоро"
:rotate:
ама все пак съм чувал, че при второ явяване нямя проблем. Иска се само малко да завишите френския. Не е кой знае какво . Въпроса е каква е целта ви.
и както казва deskata:
Не е важно колко си живял на земята, а как си живял. Всеки човек трябва да има вътрешен мир и да е в хармония със себе си и всичко около него. Що за човек е този, който не прави света по-добър?
Ахимса, мир и любов !!!
Ахимса, мир и любов !!!
за срестата с госпожата
estoyanova - от каква книга ви е задавала въпроси :( по точно какви въпроси тази жена какво си мисли да не кандидатстваме за министри :cry: ако не Ви затруднява драснете нестичко
мерци много
мерци много
C'est moiPeace-Lover написа: и както казва deskata:

DCS: 30/10/07, акюзе след 15д.
покана за интервю 1м3с преди интервюто
док. към Букурещ: 7/06/08, баркодове след 1м1д
покана за медицински след 23д
покана за визи след 3с (от направените медицински), върнати паспорти след 18д
Общо: 10м и 18д
покана за интервю 1м3с преди интервюто
док. към Букурещ: 7/06/08, баркодове след 1м1д
покана за медицински след 23д
покана за визи след 3с (от направените медицински), върнати паспорти след 18д
Общо: 10м и 18д
- estoyanova
- Обратна връзка:
Здравейте отново!Професиите ни са търсени,поне така каза дамата.Половинката ми е инженер -лесотехническия,аз имам едно образование от колеж по медицина-клиничен лаборант,2-та работим в един от мобилните оператори.Имах точки от ИЕЛТС за английският и ФРЕНСКИ учихме от миналата година само на частни уроци,но лятото ни се роди бебче и нямах нужното време за по-сериозна подготовка на финала.Според мен държи доста на някакви курсове или поне така си мисля,работата не ни позволяваше посещаване на подобен курс,защото работехме на смени и събота също така и нямаше как да стане.
Бихме могли да тръгнем на курс,но това ще отнеме още време и пак не е ясно какво ще се случи.Имаме още една възможност за Европа ,която за нас в момента е по-разумният вариант,а и време за губене няма....
Що се касае до въпросите,които задава,тя ги четеше от някакви листа и си ограждаше нещо в кръгчета,предполагам са написани предварително,като би трябвало да отговарят на посочените нива.Не се притеснявайте от тях те са допълнителни,ако нещо куца в езика предполагам да може да ви даде точки за език.
На мен пък ми прави впечатление,че доста малко хора са написали,че са минали успешно,а все пак всеки ден има доста интервюта.Трябва ли да означава това,че има доста върнати?
Бихме могли да тръгнем на курс,но това ще отнеме още време и пак не е ясно какво ще се случи.Имаме още една възможност за Европа ,която за нас в момента е по-разумният вариант,а и време за губене няма....
Що се касае до въпросите,които задава,тя ги четеше от някакви листа и си ограждаше нещо в кръгчета,предполагам са написани предварително,като би трябвало да отговарят на посочените нива.Не се притеснявайте от тях те са допълнителни,ако нещо куца в езика предполагам да може да ви даде точки за език.
На мен пък ми прави впечатление,че доста малко хора са написали,че са минали успешно,а все пак всеки ден има доста интервюта.Трябва ли да означава това,че има доста върнати?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
-
- Обратна връзка:
estoyanova написа:... лятото ни се роди бебче и нямах нужното време за по-сериозна подготовка на финала.Според мен държи доста на някакви курсове или поне така си мисля,работата не ни позволяваше посещаване на подобен курс,защото работехме на смени и събота също така и нямаше как да стане.
estoyanova, бебчето да ви е живо и здраво а пък за другото нали знаеш: всяко зло за добро! Кураж и успех!
Кое си требе, оно си сака!
Айде и аз да се похваля с успешно интервю. Заветния сертификат е в ръцете ми. :haplio:
Интервюто ми продължи около 25 мин., можеби защото съм сам. Мадамата е млада, около 30-35 год., усмихната, симпатична жена. Говори нормално и общо взето и се разбира. В началото се представи, обясни, че сме тук за да разгледа подадената от мен молбата за селекция, да провери документите ми, както и нивото ми на владеене на френски и английски. Обясни ми за възможните изходи от интервюто.
Разговорът ни започна с малко объркване от нейна страна, защото първо ми поиска дипломата. След като и я подадох, тя се извини и каза, че всъщност иска паспорта ми. След като отвори паспорта, видя че вече съм бил в Канада. Аз и отговорих че съм бил там, в кой град и колко време съм стоял. Тъй като имам и роднина там, ме попита за статута му в Канада и поиска копие от канадските му документи. След това видя дипломата. После поиска трудовата книжка и атестацията от работодател. Попита ме дали все още работя на посочената от мен работа и аз и обясних, че съм сменил работата и сега работя в друга компания. Тук я заринах от документи
. Освен трудовата книжка и дадох, препоръки и служебна бележка. Тя внимателно ги прочете. След това ме попита дали в Квебек ще работя същото нещо. Аз и казах, че искам да работя същото нещо и тук дойде времето на поредния ми коз- полуофициялно предложение за рабора в Канада и то по специалността ми
. Тя пак внимателно го прочете. После ме попита какво бих казал на тамушен работодател, ако нямах осигурена работа и се наложи да се явявам на интервю за работа. Попита ме за трудностите които евентуално биха имали емигрантите в началото. Поиска да и разкажа нещо за Квебек. После обърна на английски и тук се получи малка засечка. Английската реч ми идваше на френски, но в крайна сметка изпраскат там нещо. Та на аглийски ме попит какво съм правил миналия уикенд и дали използвам английския в работата си. След това поиска договорите за финансова независимост. Подписах ги. Тя си ги прибра и веднага след това чух "VOUS ETES ACCEPTES!". В този момент, сложих една 24 каратова усмивка на лицето си
, благодарих и, и тя продължи с писането на сертификата. През това време преводачката ми разясняваше в общи линии по- нататъшната процедура, даде ми някълви информационни материяли за Квебек. След това Корин допълни кой сертификат за къде е, къде по документите пишело адреса на посолството в Букурещ и т.н. Здрависахме се, тя ми пожела успех и така мъките ми свършиха 
Интервюто ми продължи около 25 мин., можеби защото съм сам. Мадамата е млада, около 30-35 год., усмихната, симпатична жена. Говори нормално и общо взето и се разбира. В началото се представи, обясни, че сме тук за да разгледа подадената от мен молбата за селекция, да провери документите ми, както и нивото ми на владеене на френски и английски. Обясни ми за възможните изходи от интервюто.
Разговорът ни започна с малко объркване от нейна страна, защото първо ми поиска дипломата. След като и я подадох, тя се извини и каза, че всъщност иска паспорта ми. След като отвори паспорта, видя че вече съм бил в Канада. Аз и отговорих че съм бил там, в кой град и колко време съм стоял. Тъй като имам и роднина там, ме попита за статута му в Канада и поиска копие от канадските му документи. След това видя дипломата. После поиска трудовата книжка и атестацията от работодател. Попита ме дали все още работя на посочената от мен работа и аз и обясних, че съм сменил работата и сега работя в друга компания. Тук я заринах от документи

Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
-
-
- Обратна връзка:
ЧЕСТИТО
честито Welder!!!браво на теб,като гледам добре си се справил с езика,а какви нива си посочил във формулярите?би ли споделил какво представлява полуофициалното предложение и каква специалността ти?благодаря предварително
док.-05.03.07
accusé-20.03.07
пок. за интервю-18.09.07
интервю- 11ч.-06.12.07
док.(Букурещ)-18.12.07
баркодове-12.02.08
пол.мед.-04.03.08
направени мед.-07.03.08
ok-21.03.08
покана-21.08.08
виза-18.09.08
arrive in Edmonton-25.10.08
accusé-20.03.07
пок. за интервю-18.09.07
интервю- 11ч.-06.12.07
док.(Букурещ)-18.12.07
баркодове-12.02.08
пол.мед.-04.03.08
направени мед.-07.03.08
ok-21.03.08
покана-21.08.08
виза-18.09.08
Welder написа:Айде и аз да се похваля с успешно интервю. Заветния сертификат е в ръцете ми. :haplio:
Разговорът ни започна с малко объркване от нейна страна, защото първо ми поиска дипломата. След като и я подадох, тя се извини и каза, че всъщност иска паспорта ми. След като отвори паспорта, видя че вече съм бил в Канада. Аз и отговорих че съм бил там, в кой град и колко време съм стоял. Тъй като имам и роднина там, ме попита за статута му в Канада и поиска копие от канадските му документи. След това видя дипломата. После поиска трудовата книжка и атестацията от работодател. Попита ме дали все още работя на посочената от мен работа и аз и обясних, че съм сменил работата и сега работя в друга компания. Тук я заринах от документи. Освен трудовата книжка и дадох, препоръки и служебна бележка. Тя внимателно ги прочете. След това ме попита дали в Квебек ще работя същото нещо. Аз и казах, че искам да работя същото нещо и тук дойде времето на поредния ми коз- полуофициялно предложение за рабора в Канада и то по специалността ми
. Тя пак внимателно го прочете. После ме попита какво бих казал на тамушен работодател, ако нямах осигурена работа и се наложи да се явявам на интервю за работа. Попита ме за трудностите които евентуално биха имали емигрантите в началото. Поиска да и разкажа нещо за Квебек. После обърна на английски и тук се получи малка засечка. Английската реч ми идваше на френски, но в крайна сметка изпраскат там нещо. Та на аглийски ме попит какво съм правил миналия уикенд и дали използвам английския в работата си. След това поиска договорите за финансова независимост. Подписах ги. Тя си ги прибра и веднага след това чух "VOUS ETES ACCEPTES!". В този момент, сложих една 24 каратова усмивка на лицето си
, благодарих и, и тя продължи с писането на сертификата. През това време преводачката ми разясняваше в общи линии по- нататъшната процедура, даде ми някълви информационни материяли за Квебек. След това Корин допълни кой сертификат за къде е, къде по документите пишело адреса на посолството в Букурещ и т.н. Здрависахме се, тя ми пожела успех и така мъките ми свършиха
честито....................

само ако може да ми кажеш какви документи си представил за роднината си в Канада???мерси

iva
Re: ЧЕСТИТО
Френски 6/6, Английски 5/5THE_VANIO написа:какви нива си посочил във формулярите?би ли споделил какво представлява полуофициалното предложение и каква специалността ти?
Полуофициялното предложение за работа представлява нотариално заверено писмо (в Канада) от мой приятел, където той пише, че ме познава и че след като отида в Канада ще ме назначи на работа.
Иначе съм автомобилен механик.
Първоначално бях изпратил във Виена, декларация от роднина и удостоверение за роднинска връзка издадено от общината. Сега и показах въпросното удостоверение за роднинска връзка , както и преснети неговите канадски документи.anilevi написа:само ако може да ми кажеш какви документи си представил за роднината си в Канада???
-
- Обратна връзка:
ЧЕСТИТО
благодаря за информацията
пожелавам бърза процедура по-нататък и много успехи!!!

док.-05.03.07
accusé-20.03.07
пок. за интервю-18.09.07
интервю- 11ч.-06.12.07
док.(Букурещ)-18.12.07
баркодове-12.02.08
пол.мед.-04.03.08
направени мед.-07.03.08
ok-21.03.08
покана-21.08.08
виза-18.09.08
accusé-20.03.07
пок. за интервю-18.09.07
интервю- 11ч.-06.12.07
док.(Букурещ)-18.12.07
баркодове-12.02.08
пол.мед.-04.03.08
направени мед.-07.03.08
ok-21.03.08
покана-21.08.08
виза-18.09.08
благодаря ти за бързия отговорWelder написа:Френски 6/6, Английски 5/5THE_VANIO написа:какви нива си посочил във формулярите?би ли споделил какво представлява полуофициалното предложение и каква специалността ти?
Полуофициялното предложение за работа представлява нотариално заверено писмо (в Канада) от мой приятел, където той пише, че ме познава и че след като отида в Канада ще ме назначи на работа.
Иначе съм автомобилен механик.Първоначално бях изпратил във Виена, декларация от роднина и удостоверение за роднинска връзка издадено от общината. Сега и показах въпросното удостоверение за роднинска връзка , както и преснети неговите канадски документи.anilevi написа:само ако може да ми кажеш какви документи си представил за роднината си в Канада???
ние сме представили само декларация какво представлява това удостоверение

iva
-
- Обратна връзка:
Издава се в общината кадето си регистирана. Доказва роднинската ти връзка с даден човек. Документа се казва "Удостоверение за роднинска връзка".anilevi написа:какво представлява това удостоверение
Мдааа, мигах със сините си очи, правих мили физиономии. Докато ми се размръзнат мозачните клетки, то интервюто свършиkapitanovn написа:Явно си я омаял здраво мадамата, а те е държала "цели" 25мин хем да се стоплиш, хем да ти се порадва

успешно!
Днес минахме успешно и ние нашето интервю! ние бяхме с нива 6/6 френски и 10/10 водещ английски и 2/2 английски придружаващ.
Бяхме в 9,00 часа.Мадамата наистина е много приятна и приветлива и интелигентна. Заучени въпроси не минават, защото въпросите са до болка познатите ни, но малко перефразирани и тя преценява добре дали наистина го мислим или не. въпросите за работата са най важни, ако можете вземете си препоръки и служебни бележки. Направи едно въведение, след което попита дали я разбираме. ние отговорихме да, разбира се много добре.Пита ни първо за паспортите, после ни поиска дипломите, сверява ги с преводачката, попита ме какво мисля да работя там и какви са нещата, с които не бих се справила. Много се очарова, от това че мъжа ми работи за голяма английска компания и работи на английски език, също и аз че работя на английски език, на мен ми писа франкофон, на него не. В онзи момент ми помогна само познанията ми по френски език, заученото дори и как се казва не го използвах.После пита какви са първите стъпки там, които ще направим и остана доволна чак когато стигнах до това, че трябва бързо да си намерим работа. После какви са трудностите, които ще се сблъскаме там, къде учим и дали ще продължим да учим френски, после обърна на английски само за мен водещия, при което аз говорех едно изречение на английски и продължавайки минавах на френски, при което тя смеейки се замълча. После мина на мъжа ми - въпрос като какъв смята да работи в Квебек, поиска му трудовите книжки и служебни бележки от работите. ААА пита ни в кои страни сме били и за колко време и общо взето това беше не ни пита нито за приятели там, нито за роднини, нито за познания за квебек а само в кой град мислим да отидем.Интервюто мина за 50 мин, след което получихме заветните сертификати и съпруга ми беше в кома!!!!
Успех на всички, и много много късмет!
Бяхме в 9,00 часа.Мадамата наистина е много приятна и приветлива и интелигентна. Заучени въпроси не минават, защото въпросите са до болка познатите ни, но малко перефразирани и тя преценява добре дали наистина го мислим или не. въпросите за работата са най важни, ако можете вземете си препоръки и служебни бележки. Направи едно въведение, след което попита дали я разбираме. ние отговорихме да, разбира се много добре.Пита ни първо за паспортите, после ни поиска дипломите, сверява ги с преводачката, попита ме какво мисля да работя там и какви са нещата, с които не бих се справила. Много се очарова, от това че мъжа ми работи за голяма английска компания и работи на английски език, също и аз че работя на английски език, на мен ми писа франкофон, на него не. В онзи момент ми помогна само познанията ми по френски език, заученото дори и как се казва не го използвах.После пита какви са първите стъпки там, които ще направим и остана доволна чак когато стигнах до това, че трябва бързо да си намерим работа. После какви са трудностите, които ще се сблъскаме там, къде учим и дали ще продължим да учим френски, после обърна на английски само за мен водещия, при което аз говорех едно изречение на английски и продължавайки минавах на френски, при което тя смеейки се замълча. После мина на мъжа ми - въпрос като какъв смята да работи в Квебек, поиска му трудовите книжки и служебни бележки от работите. ААА пита ни в кои страни сме били и за колко време и общо взето това беше не ни пита нито за приятели там, нито за роднини, нито за познания за квебек а само в кой град мислим да отидем.Интервюто мина за 50 мин, след което получихме заветните сертификати и съпруга ми беше в кома!!!!
Успех на всички, и много много късмет!