speditorska firma-info

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
miloto
Обратна връзка:

speditorska firma-info

Мнение от miloto »

Ima li niakoi koordinati na speditorska firma, koiato da prevozva konteineri ot Canada za Bulgaria?

Mersi i leka
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Alen

Мнение от Alen »

Mnogo ot speditorskite firmi biha mogli da organizirat tozi transport, vaprosa e pri kakvi usloviya i na kakva cena.
Moga da vi dam koordinatite na slednata speditorska firma, koyato pri dobri usloviya moje da svarshi rabota, ako se zaeme s vashite dostavki:
Logi trans Ltd , Sofiya 02/769488 - Violeta Stefanova
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Privet na vsichki,

Blagodaria za otgovorite. Da ot Balgaria za Canada i az imam daje priateli v speditorski firmi, koito mogat da mi pomognat.

No az imah predvid direction Canada-Balgaria. Iskam da si varna bagaga v Balgaria ot Canada.

Vesel weekend.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Alen

Мнение от Alen »

Edin takav transport moje da se organizira nezavisimo ot tova kakva e destinaciyata i kade se namira speditorskata firma.Moga da dam konkretni primeri - mnogo zapadnoevropeiski firmi pri izprashtaneto na stoki za BG polzvat balgarski speditor, zashtoto im izliza po-eftino.
Obiknoveno speditorskata firma raboti s pod izpalniteli - drugi speditorski firmi i drugi prevozvachi. V mnogo ot sluchaite prevozvacha po voden pat e edin, a transporta na konteinera po susha se izpalnyava ot drugi firmi, no ti kontaktuvash samo s edna speditorska firma.Tryabva da se imat v predvid i mitnicheskite razhodi - koi pravi mitnicata - izprashtacha i poluchatelya ili speditorski firmi.V kraina smetka mislya, che e nai-dobre da se napravvyat zapitvaniya i da se vzemat oferti ot nyakolko fiurmi - kanadski i balgarski i veche sam da izberesh s kogo da rabotish.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Kam Miloto,

Molia dai koordinati na provereni speditori ot bg kam kanada.

Thanks
Заключено