За форум срещите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Kuma Lisa

За форум срещите

Мнение от Kuma Lisa »

Имате ли нещо против темите за срещите ви да бъдат изместени в "Разни"? :) В момента размиват форум Монреал и е бъркотия.Даже ако искате всяко ново намерение за среща ще го слагам като съобщение докате не мине срещата ви. :beer:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мести

Мнение от Kpetrov »

Мести то вие решавате, но аз мисля че това е ЕДНО от наистина ценните неща които помагат на хората в този форум!!!
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Ideata e super, moje da gi otdelite v otdelen forum, kandidat emigrantski vulnenia :idea: Zaedno sus vsi4ki pitania i t.n
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

davai smelo. az sam za. POneje nemoga s nishto da im pomogna na horata ili da gi podkrepia (protsedurata mi e mnogo, ama mnogo matna) pak i nemoga da ida na tia sreshti s baba Iaga...ili v baba Iaga, vse taia ta zashto verno ne gi shitnete v neshto kato otdelen forum samo za merakliite...znam li, taka pak da ne obidim drugite... ako tova e tsenata sam protiv...nali sme edno goliamo semeistvo :wink:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

A така мечо, аз пък викам да изтриеме всички кандидат емигранти и всички от другите провинции, щом не са в кебек, нямат право да пишат във форум кебек. Даже предлагам само тези дето живеят в кебек-сити да има право да пишат, а другите от провинцията само да четат без да могат да постват...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Lub0 написа:A така мечо, аз пък викам да изтриеме всички кандидат емигранти и всички от другите провинции, щом не са в кебек, нямат право да пишат във форум кебек. Даже предлагам само тези дето живеят в кебек-сити да има право да пишат, а другите от провинцията само да четат без да могат да постват...
да, натам вървят нещата
Заключено