обаче "Време разделно" си е филм, разбираш ли ... художествена измислица, тъй че не го съпреживявай като реалност. Не казвам, че е нямало насилие, но така е на война било винаги - ни повече, ни по-малко, както от мюсюлмани, така и от християни. Питай тукашните как са издевателствали над тях /вкл. изнасилвания и всякакви зверства/ завоевателите ... имам предвид акадийците.
Истината за КАНАДА!!!
абе кой ще те съди, тук да не ти е съдилище
обаче "Време разделно" си е филм, разбираш ли ... художествена измислица, тъй че не го съпреживявай като реалност. Не казвам, че е нямало насилие, но така е на война било винаги - ни повече, ни по-малко, както от мюсюлмани, така и от християни. Питай тукашните как са издевателствали над тях /вкл. изнасилвания и всякакви зверства/ завоевателите ... имам предвид акадийците.
Re: !!!!
Китайци има по-местни от местните: те са тези, които строят жп линята, свързваща Квебек и ВС в средата на 19 век. Така започва заселването им тук.alen vid написа:абе , между другото , китайците не идват ли в Канада със статут на рефюджита ?
-
Странджата
-
Странджата
-
Странджата
Айде не се прави наМайка Тереза , емигрирай в И ран например и пусни дъщеря си с пола , парадирай да ти дадат парцел за църква и т.н. НАХАЛНИ СА и се мъчат да хванат заблудени , че да ги вкарат в правата вяра , нека си живеят като са дошли , но крайните искат да направят всичко по техен тертип в Канада , Германия , Европа , аз съм се махнал от ориенталщина , те ще ми налагат и тук , ай ....
-
Странджата
-
Странджата
-
Странджата
Започвам много да се замислям, при кои ще сме по-добре - при китайците или край мюсюлманите. Щото бялата раса в канада хич не ражда деца и след време ония ще станат мнозинство, ще променят законите, ще има вилаети и кантони, а нашите деца ще се гъчкат в някоя "свободна" територийка.. Може да се тръшкате доста, но трудно ще ми докажете обратното.
Който е гледал филма CHILDREN OF MEN, знае за какво става дума.
Така че стига форуми - и по леглата..
Който е гледал филма CHILDREN OF MEN, знае за какво става дума.
Така че стига форуми - и по леглата..
Re: !!!!
Я пък ти , ама аз това не го знех !krimon написа:Китайци има по-местни от местните: те са тези, които строят жп линята, свързваща Квебек и ВС в средата на 19 век. Така започва заселването им тук.alen vid написа:абе , между другото , китайците не идват ли в Канада със статут на рефюджита ?
Аз си мислих ,че тея дето прийждат към днешна дата със самолетите - били нови бежънци , а те кво се оказва .... може да са внуци трето поколение на фърст нейшън
Ама Кримон , ама те много се заселват бре !
И ... всичките само английски шпрехат , да знаеш , няма шега няма майтап !!! - особенно като се съберат на куп , ама един такъв бърз английски - ше каеш се едно са се родили с картоф в устата .