Как се доказва роднинство при кандидатстване по Квебекската

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Alina

Как се доказва роднинство при кандидатстване по Квебекската

Мнение от Alina »

Здравейте приятели

Имам конкретен въпрос към хората, които са посочили при кандидатстването, че имат роднини в Квебек. И по-специално, братя-сестри, и братовчеди.

1. Искаха ли ви някакви доказателства? Какви?

2. Как, за Бога, можеш да докажеш че някой ти е братовчед? При това като си тук, в Канада. Хайде, след интервюто майка, баща и братя и сестри се описват като се изпращат документите с платените пари за Букурещ, но никъде не сме писали останалите си близки роднини.

3. Какви допълнителни въпроси ви зададоха за това на интервюто? На самото интервю искаха ли някакви допълнителни доказателства?

Благодаря ви предварително приятели. Въпросът е важен за мен, и моля, не го превръщайте в поредното бойно поле.
Alina
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Ima taka nare4enata Declaration de parente, koiato moje da e i v svoboden tekst.Pravi se ot vuprosnia rodnina. Prilagate i fotokopie na dokumenta dokazva6 statuta na liceto, koeto e tuk, v canada, koipie ot carte de residence permanente ili pasport, kakto i akt za rajdane.
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

imalizna4enie написа:Ima taka nare4enata Declaration de parente, koiato moje da e i v svoboden tekst.Pravi se ot vuprosnia rodnina. Prilagate i fotokopie na dokumenta dokazva6 statuta na liceto, koeto e tuk, v canada, koipie ot carte de residence permanente ili pasport, kakto i akt za rajdane.
To deklaraciite i kopiya ot ID OK, shte se prilojat, no na men mi e mnogo interesno kak se dokazva, che s nyakoy si bratovched s prilojen akt za rajdane! :idea: Ne mislyat li kebekarite, che dosta aktove za rajdane tryabva da se prilojat za da razberat koy s kogo bratched, "koy kum, koy svat, koy na bulkata e brat", kakto se kazvashe v edin bg serial. :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

To deklaraciite i kopiya ot ID OK, shte se prilojat, no na men mi e mnogo interesno kak se dokazva, che s nyakoy si bratovched s prilojen akt za rajdane! Ne mislyat li kebekarite, che dosta aktove za rajdane tryabva da se prilojat za da razberat koy s kogo bratched, "koy kum, koy svat, koy na bulkata e brat", kakto se kazvashe v edin bg serial.

Ti me ubi be Canuck :D Акта за раждане просто го прилагате, а в декларацията, роднината под въпрос декларира, 4е ви е братовчед.Като например казва, аз долуподписания, заявявам 4е моята маика и майката на еди си кой си са сестри, а аз съм му братов4ед :P
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

A, yasno sega zacepih, imaliznachenie. Thank you! Merci! :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Alina

Мнение от Alina »

Мерси много, имализначение.

:lol: :lol: :lol:
Alina
Заключено