Privet ot Toronto !
Privet ot Toronto !
Zdraveite priateli, veche sme v Toronto. Prekrasno e ! Trudno e da se opishe ! Kato si sybera mislite, shte pisha poveche!!!

Bydete zdravi i jiveite tam, kydeto mojete da bydete shtastlivi!
-
LOTR
-
MechoPuh
Abe kav si ti. Vchera doide dnes veche mnenie iskazvash za Toronto...mi idi si na selo kato ne ti haresva. Aman ot nedovolniLOTR написа:Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигрантиСигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
dobre deMechoPuh написа:Abe kav si ti. Vchera doide dnes veche mnenie iskazvash za Toronto...mi idi si na selo kato ne ti haresva. Aman ot nedovolni :shock:LOTR написа:Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигранти :roll: Сигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
shto da ne si izkaje mnenieto choveka
forum e vse pak
ti sega kato si mechka i kato skoro shte e open season za vas az breneketo li da vadia?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Abe kakvo vi stava be hora.
Zachto kato niakoi napiche tche nechto ne mu haresva v Canada i zapotchvate da go napadate i obijdate. Zachto iskate vsitchki da misliat kato vas. Kakvi sa tezi kompleksarski istorii?
Na me sachto ne mi haresa Toronto i kakvo sega da zarovia glava v piasaka ot sram.
Ako na vas mrasotiata i mizeriata ne vi vpetchatliavat to za men tova ne e plus za grada. Moje bi pravia intuitivno sravnenie s drugi strani koito sam posechtavala. (a te ne sa malko)
Povetche tolerantnost i yvajenie kam mnenieto na drugite, priateli.
Zachto kato niakoi napiche tche nechto ne mu haresva v Canada i zapotchvate da go napadate i obijdate. Zachto iskate vsitchki da misliat kato vas. Kakvi sa tezi kompleksarski istorii?
Na me sachto ne mi haresa Toronto i kakvo sega da zarovia glava v piasaka ot sram.
Povetche tolerantnost i yvajenie kam mnenieto na drugite, priateli.
-
LOTR
Eh, LOTR, az idvam ot Bg, samo predi niakolko dena biah tam i znam tam kolko e mrysno
Kato pozabravia tezi neshta, moje i na men Toronto da zapochne da ne mi haresva, no sega mi e oshte priasno
Haide usmihni mi se
Bydete zdravi i jiveite tam, kydeto mojete da bydete shtastlivi!
-
MechoPuh
Abe Rose, ti ne razbra li che niakoi pak se gabarka s nas...toia LOTR tsafva ot nikadeto i zapochva da pleshti gluposti...sashtia kato vasilii deto pitashe za fermata za krokodili. poiavil se e naikoi Gabarko deto ni pravi na maimuni, a nie se vrazvame...ubeden sam che ne e tolkova tap, kolkoto se opitva da se izkara...za kakav daivol mu e da ni pravi na idiotiRosi написа:Abe me4ev,4eta ti izkazvaniata dnes i se pitam:Ti da ne si stanal s d...to nagore ?Ili jena ti da te e podlojila na dieta?Ai stegni se malko.Uj si hubav 4ovek ina4e.MechoPuh написа:Abe kav si ti. Vchera doide dnes veche mnenie iskazvash za Toronto...mi idi si na selo kato ne ti haresva. Aman ot nedovolniLOTR написа:Здравеи.Радвам се,че на теб ти е харесал Торонто.Аз меко казано не го харесвам.Много е мръсно,задушно,студено и има много емигрантиСигурно и във Вавилон е било така,не мислите ли?
![]()
Абе,Мечи, това да не е сянката на някой
Хаха,мислиш,че ни гъбаркат ли бе?
Малиии,тука има яко клонирани юзъри 
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.