Sneji написа:Успех на отбора! Кийпъре, дай повече информация - колко сте, кои сте? Достойно ли е предсавен форума ни?
Podrobnosti:
Zasega sme 11 dushi. Naloji se da vzemem i 2-ma italianci s ogled na malko neserioznoto otnoshenie na niakoi ot ostanalite jelaeshti

.
Kato cialo foruma e dostoino predstaven - Asen, Dionis, Aleksandar Markov, Sote - vse otbrani, talantlivi bulgari

. Ostanalite gi subirah edin po edin i moga da kaja, che vsichki sa seriozni i gotini hora - opredeleno shte bude zabavno.
Shto se otnasia za publikata - vseki, koito moje da kaje po edna dobra duma za otbora i da aplodira e dobre doshul.
Rezervi sushto priemame - osobeno na turnira moje da zapoviada vseki, koito ima jelanie - moje da igrae, moje i samo da aplodira. Posle s ostanalite v otbora shte reshim dali da pribavim niakoia i druga zvezda. Dotogava vse se nadiavam vsichki da sa naiasno dali iskat da vzemat uchastie v podobna iniciativa.
Sote - otnosno deviz na otbora. Ako ne beshe zakusnial shteshe da znaesh, che pri vsichki polojenie deviz nomer 1 e neizbejno "I da padnem i da biem pak shte se napiem

"
A drugite ni lozungi nesumneno shte budat: "Vinagi za pobeda! Vinagi s dobro nastroenie! Vinagi davame vsichko ot sebe si! Vinagi e po-vajno udovolstvieto ot igrata ot samata pobeda!!!"