Za biletite i pokanite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Canuck
Непукист

Za biletite i pokanite

Мнение от Canuck »

Hi, uvajaemi saforumnici! :lol:

Veche mina poveche ot edna godina otkakto sam tuk. Predi da doyda si misleh, che shte stoya tuk okolo dve godini i posle shte ida do bg da vidya blizkite si tam za nyakolko dni. No, sega osaznavam, che ne izpitvam nikakva nujda da hodya v taya strana dori i za edin den i zatova iskam da proucha nyakoi podrobnosti pri pokana na hora ot bg.:P
Moje li ot tuk da kupya bilet s destinaciya Sofiya-Montreal-Sofiya, za chovek, koyto shte trgva ot bg?
Ima li dobri shansove, spored vas nov PR da pokani nyakoy i toy da poluchi visa? A, ako e International student i iska da pokani nyakoy?
Blagodarya Vi predvaritelno za otgovorite. :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Mai ne mojesh da kupish bilet ot tuk, ama mojesh da izpratish pari.
Da s pokana bi triabvalo da niamat problemi da doidat do Kanada, no mnogo zavisi ot vazrastta, ot tova s kakvo se zanimavat. Ima sluchai na otkazani vizi.

Taka, che si proveri kakvo ti e nai-udachno da napravish.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Plamen

Re: Za biletite i pokanite

Мнение от Plamen »

Canuck написа:No, sega osaznavam, che ne izpitvam nikakva nujda da hodya v taya strana dori i za edin den i zatova iskam da proucha nyakoi podrobnosti pri pokana na hora ot bg.:P
Kanuk, az pak moga da ti otgovoria, no sega osaznavam ce ne izpitvam nikakva nujda da ti otgovariam... :wink: :beer:
rath

za pokana

Мнение от rath »

ot tuka moje da si kupish kakavto iskash bilet za samolet ot kadeto iskash za kadeto iskash. Drug e vaprosa dali tova e nai-evtinia variant.
Niama znachenie kakav si tuka,moje da pokanish kogoto si iskash, vajnoto e da moje da dokajesh che moje da go osiguriavash dokato te sa tuka.
Oste li ne si stanal resident? ti ot sumati i vreme si tuka i oste se motash, zasrami se veche
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Blagodarya na vsichki za otgovorite! Shte izbera nay-dobriyat variant.
Plamene, sorry, ne sam iskal da obidya chuvstvata ti kam bg, prosto iskah da podchertaya, che nyamam namerenie da hodya tam, da ne si pomisli nyakoy, che kato pitam za bileti me e gepila nostalgiya.
Per aspera ad astra!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Mojesh da kupish bilet otvsiakyde,no ako go kupish ot strana,razlichna ot stranata na trygvane(v sluchaia da go kupish ot Canada,a da trygnesh ot BG) e po-skyp s okolo 200$.Znam go ot lichni prouchvania.Inache ot vsiako buro za prodajba na bileti mojesh da si kupish bilet Sf-CA-SF. Moiat syvet e da izpratish parite do BG(i 50 kinta da ti vzemat za prevod,pak e dosta po-evtino),i da si kupiat biletite ot BG.
Plamen

Мнение от Plamen »

Canuck написа:Blagodarya na vsichki za otgovorite! Shte izbera nay-dobriyat variant.
Plamene, sorry, ne sam iskal da obidya chuvstvata ti kam bg, prosto iskah da podchertaya, che nyamam namerenie da hodya tam, da ne si pomisli nyakoy, che kato pitam za bileti me e gepila nostalgiya.
Ne be Kanuk. maitap ne vidia li chovecetata na kraia na saobshtenieto- opita se da se pravia na originalen. mai ne stana :oops:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Da be, Plamene, golyam shemet sam, tryabvashe da obrna vnimanie na chovechetata :lol:

Golyama mechka, thanks za otgovora i na tebe, sega veche imam po-yasna ideya kak da postapya. :lol:
Per aspera ad astra!
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Az ve4e ne znam kude e po- evtino. Ceni s 4ehite ot bg, dvuposo4en bilet s fiksirana data 575 Evro +okolo 100 evro taksi. Bilet bez fiksirana data-635 evro +taksite. A kogato misleh 4e tam sa po- evtini se opitahme da si kupim ot bg bileti mtl-sofia-mtl, no navsiakude ni otkazaha
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Заключено