Stranno mi e, 4e toklova rano ni vknaha na Interviu?
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
Stranno mi e, 4e toklova rano ni vknaha na Interviu?
Zdraveite otnovo. Pak iskam da pitam. Zna4i na 12 ianuari izpratihme II-te dokumenti. POsle na 26 polu4ihme otgovor, 4e 6te badem pokaneni na Interviu, a na 09 frebruary polu4ihme parapatkata za Interviuto na 19 Avril. Ne eli mnogo barzo? A be da ne sa se pobarkali tezi Qvebekari? Imali niakoi drugi sas sa6tata slu4ka kato nas? Do kolkoto znam pri drugi se 4aka pove4e? 

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Какво те плаши?
Boko, не виждам къде е проблема.
За твое успокоение ще ти кажа, че изпратих моите втори документи на 26.01.2004 г., а на 09.02. получих едновременно и съобщението за получаването им (с указание за интервю през втората половина на тази година) и поканата за интервю на 22.04.
В доста от постингите прочетох за подобни случаи. За какво така ускоряват нещата, не мога да кажа и не ме интересува, аз точно това искам.
За твое успокоение ще ти кажа, че изпратих моите втори документи на 26.01.2004 г., а на 09.02. получих едновременно и съобщението за получаването им (с указание за интервю през втората половина на тази година) и поканата за интервю на 22.04.
В доста от постингите прочетох за подобни случаи. За какво така ускоряват нещата, не мога да кажа и не ме интересува, аз точно това искам.
Рано или не?
Значи времето от изпращане на документи до дата за интервю е три месеца, така ли?
Като се замисля и при нас беше така: май месец - документи, а един хубав юлски ден, докато се размотавах в работата си ми звънна мобилния телефон и беше агентката от Виена да ме покани на интервю.
Аз също се бях подготвила за по-късна дата, но...
Успех!
Като се замисля и при нас беше така: май месец - документи, а един хубав юлски ден, докато се размотавах в работата си ми звънна мобилния телефон и беше агентката от Виена да ме покани на интервю.
Аз също се бях подготвила за по-късна дата, но...
Успех!
Интересно!!! Аз оня ден подадох документи и доколкото схващам, имам само три месеца за френския! Вие на какво ниво сте в момента и какво ниво сте обявили в документите!?
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Здравейте на всички 
И аз като вас не мога да си обясня защо така се ускоряват нещата
но това съвсем не означава, че при всички е така. Ние изпратихме вторите документи в началото на октомври 2003, а интервюто ни ще бъде на 11.05.2004. Това прави седем месеца, което съвсем не е равно на три. Но въпреки тези странни действия от тяхна страна се надявам интервютата да бъдат успешни
Късмет на всички, на които им предстои интервю

И аз като вас не мога да си обясня защо така се ускоряват нещата

Късмет на всички, на които им предстои интервю

Samo moje da se radvate:-)))
Az gi izpratih moite na 10.02 i oste nyamam otgovor!? Zapo4vam da se pritesnyavam, da ne bi na6ite lybimi posti da pravyat nyakakvi sme6ki. Ako nyakoi ima ideya kude ili kak mojem da proveryavame statuta si ili puk koga sme na intervu - molya da mi otgovori.
Blagodarya na vsi4ki predvaritelno i pojelavam kusmet na tezi, koito ve4e znayat koga sa na interwu.
Az gi izpratih moite na 10.02 i oste nyamam otgovor!? Zapo4vam da se pritesnyavam, da ne bi na6ite lybimi posti da pravyat nyakakvi sme6ki. Ako nyakoi ima ideya kude ili kak mojem da proveryavame statuta si ili puk koga sme na intervu - molya da mi otgovori.
Blagodarya na vsi4ki predvaritelno i pojelavam kusmet na tezi, koito ve4e znayat koga sa na interwu.

- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Stranno mi e, 4e toklova rano ni vknaha na Interviu?
Boko написа:Zdraveite otnovo. Pak iskam da pitam. Zna4i na 12 ianuari izpratihme II-te dokumenti. POsle na 26 polu4ihme otgovor, 4e 6te badem pokaneni na Interviu, a na 09 frebruary polu4ihme parapatkata za Interviuto na 19 Avril. Ne eli mnogo barzo? A be da ne sa se pobarkali tezi Qvebekari? Imali niakoi drugi sas sa6tata slu4ka kato nas? Do kolkoto znam pri drugi se 4aka pove4e?
Ехаааа супер скорост Боко. Само така да става всичко че нямаме време и всеки месец в бг-то е загубен

obqsnenieto e ot prosto po prosto-pone za men.
Na imigrazionnite ot Canada im e ot qsno po qsno situaziqta w Europa.
qsno im e 4e Bg ste e 4len na EU ot 2007. sasto taka 4e Ewropeizite nqma da spat do togawa.
A naprimer - Moita firma ot Germany oste ot 2001 ima filial w BG. predi
2 meseza firmata kupi i golqma teritoriq w Rumaniq i ste se stroi zadod za 1500 duschi.
w nasta firma w BG - zaplata pod 600 BGL (4isti pari- sled danazi i t.n) nqma. ima
dosta xora ot kwalifiziranite -koito wzemat 1800- 2000BGL ( 4isti pari).
Na kanadzite im e qsno 4e ako prodaljat taka nestata ( a to prosto nqma kak da ne prodaljat)
sled izwesno wreme nqma da imat kandidati ot Europa.I ste im ostanat imigranti ot taka nare4enite
ot nas - ziganski strani.
A edin emigrant nosi oswen swoq inkonomi4aski potenzial i saotwetnata kulura i nawizi sas sebe si.
Ta Quebekarite - gledat da barzat- i kakto kazwame w BG - schuma ili walna - torbata da e palna.
) -ina4e ako se motat move i bez tiq xora da ostanat.
prezumziqta e - sto nie ( Canadzite) da ne pe4elim ot tiq xora - ami ewropeizite da pe4elqt ot texniq trud.
ta towa e.
Mislq 4e na wsi4ki e qsno - kolkoto po lesno puskat w edna darjawa - tolkowa e po kofti polojenieto tam.
pogoworkata- i ludiq ot xubawo razbira- wavi w zeliq swqt - ne e BG otkritie.
jelaq zdrawe i uspexi na wsi4ki.
qsno im e 4e Bg ste e 4len na EU ot 2007. sasto taka 4e Ewropeizite nqma da spat do togawa.
2 meseza firmata kupi i golqma teritoriq w Rumaniq i ste se stroi zadod za 1500 duschi.
w nasta firma w BG - zaplata pod 600 BGL (4isti pari- sled danazi i t.n) nqma. ima
Na kanadzite im e qsno 4e ako prodaljat taka nestata ( a to prosto nqma kak da ne prodaljat)
sled izwesno wreme nqma da imat kandidati ot Europa.I ste im ostanat imigranti ot taka nare4enite
A edin emigrant nosi oswen swoq inkonomi4aski potenzial i saotwetnata kulura i nawizi sas sebe si.
Ta Quebekarite - gledat da barzat- i kakto kazwame w BG - schuma ili walna - torbata da e palna.

prezumziqta e - sto nie ( Canadzite) da ne pe4elim ot tiq xora - ami ewropeizite da pe4elqt ot texniq trud.
ta towa e.
Mislq 4e na wsi4ki e qsno - kolkoto po lesno puskat w edna darjawa - tolkowa e po kofti polojenieto tam.
- yaiuat
- Обратна връзка:
Burokrata eda li misle stragegicheski. Po veroqtno e da e ot finansofa gledna tochka. Prosto moje neshto da sa go zakusali za pari i da burzat da priberat oshte po skoto ot taksitebp_de написа:obqsnenieto e ot prosto po prosto-pone za men.
ot nas - ziganski strani..i.

Samo da ti kaja - parite deto gi pribirat ot Immigrantite - sa nisto. ako 1 darjawa ste si palni xaznata s takiwa pari- pischi q begala.
tiq pati ne stigat i samo za zaplatite na tiq 4inownizi - pakamo li za pe4alba. razbiram 4e za Bg sa mnogo pari - ama tuka na zapad towa malko pari. da kajem 2000CAd na 4owek- ami 1 zaplata na 4ista4. tiq pari gi wzimat ednokratno ot immigrat w ramkite na 1 godina. a prez zqloto towa wreme -tiq slujbi konsumirat mnogo powe4e pari.
ama kato doidesch na zapad ste go widisch sam.
sega move bi e trudno da powqrwasch.
no sam ste se ubedisch.
tiq pati ne stigat i samo za zaplatite na tiq 4inownizi - pakamo li za pe4alba. razbiram 4e za Bg sa mnogo pari - ama tuka na zapad towa malko pari. da kajem 2000CAd na 4owek- ami 1 zaplata na 4ista4. tiq pari gi wzimat ednokratno ot immigrat w ramkite na 1 godina. a prez zqloto towa wreme -tiq slujbi konsumirat mnogo powe4e pari.
ama kato doidesch na zapad ste go widisch sam.
sega move bi e trudno da powqrwasch.
no sam ste se ubedisch.
- emyangels
- Обратна връзка:
Смея да твърдя, че и в момента има много големи интернационални компании, които дават доста високи заплати, но въпреки това техни служители, които са убедени, че искат да отидат да живеят в други страни го правят. Не става въпрос единствено за заплатите, а и за стандарт на живот. Това поне много добре го разбираш като човек, който живее в Германия. Все пак е гот да си харчиш заплатата с кеф! На мен лично ми е писнало да пропадаме в огромните дупки по пътищата, да газим по калните неасфалтирани улици (навсякъде има такива, не само в по-малките градове), да купувам постоянно стоки с изтекъл срок на годност от магазините, въпреки високите им цени, да зависим от неприветливото поведение на държавните служители, да треперим, че някой може да ни открадне таратайката или да ни изнесе апартамента посред бял ден и т.н. Разбира се не казвам, че това не съществува в другите страни, но определено е в доста по-ниски граници. Имала съм възможността да пътувам из Европа и да сравня живота в отделните страни.bp_de написа:obqsnenieto e ot prosto po prosto-pone za men.
Същата тази логика важи и за Европейския съюз!!!bp_de написа:Mislq 4e na wsi4ki e qsno - kolkoto po lesno puskat w edna darjawa - tolkowa e po kofti polojenieto tam.
Едва ли ако ни приемат заплатите и стандартите ще станат европейски. Всички прогнози сочат, че стандартът ни може да се повиши и да достигне едно прилично ниво поне след 50 години, а това съвсем не е 2007 година. И едва ли са започнали да пускат кандидат имигрантите от България поради това, че може да влезем в ЕС.
nqma da izpadame w spor - az prosto izrazix mennieto si.
No mislq 4e 90 % ot xorata koito imigrirat - go prawqt OSNOWNO po ikonomi4eski saobrajeniq-pone za CAnadskata Imm..po statistika a i spored mene-osnowniq motiw e towa. ako iz4ezne pri4inata - pritoka na imm ot saotwetnata strana spada.
Pogledni w statistikata - ot koi strani idwat immigranti w Canada- wsi4kite sa s polojenie kato BG ili po zle.
A xorata koito idwat ot strani s saizmerim na Canada standart - sa minalen broi.
taka li e?
a 4e ima i drugi motiwi 4owek da immigrira - opredeleno e taka.
No mislq 4e 90 % ot xorata koito imigrirat - go prawqt OSNOWNO po ikonomi4eski saobrajeniq-pone za CAnadskata Imm..po statistika a i spored mene-osnowniq motiw e towa. ako iz4ezne pri4inata - pritoka na imm ot saotwetnata strana spada.
Pogledni w statistikata - ot koi strani idwat immigranti w Canada- wsi4kite sa s polojenie kato BG ili po zle.
A xorata koito idwat ot strani s saizmerim na Canada standart - sa minalen broi.
taka li e?
a 4e ima i drugi motiwi 4owek da immigrira - opredeleno e taka.
- Boko
- Има 1 предупр. за БАН
- Обратна връзка:
hi
Ami selianiata
Tova ne e li edna goliama pri4ina za immigriraneto? Aman ot selianduri
Povra6ta mi se ot selskia na4in na misliene i obhoda pomejdi ni v Sliven. Ah tazi seliania ta tia e stra6na prokletiq.
Ami v Balgaria kakva e socialnata politika? Za6to balgaria ne nasar4ava rajdaemosta? Za6to jalkite i bedni pensioneri polu4avat "6ibani" pensii?
ХЕЙ БЪЛГАРИО МАЛКО ЛИ СА ПРИЧИНИТЕ ДА ТИ БИЕМ ШУТА?

Ami v Balgaria kakva e socialnata politika? Za6to balgaria ne nasar4ava rajdaemosta? Za6to jalkite i bedni pensioneri polu4avat "6ibani" pensii?
ХЕЙ БЪЛГАРИО МАЛКО ЛИ СА ПРИЧИНИТЕ ДА ТИ БИЕМ ШУТА?