Първи впечатления от Торонто
-
Малей тоя Боцо направо се осрал и не ще да е от хапчетата дето пиеше като опитна мишка на Анафарма.Явно ще е пил нещо по силно.Добре ,че съм в Канада ,че ако съм в Бг. и прочета статията направо ще ми иде да литна и да позлатя авторът и ,но в моя случай се колебая даже дали и тиквен медал да не му присъдя.
Автора с късата памет,ти май забрави как миналата година в държавата със най голямата сигурност за студентите нахлу една тежко въоръжена нинджа нахлу в Даусън колеж и изтрепа сума ти хора.
Пропуснал си да отбележиш как през ден затварят метрото за да разчистят останките на поредния отчаян от живота самоубиец.И за капак след като орешетиха целия мост Жак Картие и заприлича на затвор тази година за да възпрепятстват стотиците хора решили да сложат край на живота си с Полет от куковиче гнездо,как всички тези отчаяни хора се пренасочиха към другия мост Шамплейн въпреки ,че по него няма пешеходна пътека.За справка събота 09.06.07 мост Шамплейн беше затворен и отцепен от полицията на обяд в акция по спасяването на поредния не издържал на високия стандарт на канадския модел нещастник.
Изобщо статията много ме развесели като я прочетох преди малко след дългият и изморителен работен ден.А най много ми оправи настроението факта ,че все още има наивници които вярват на подобни глупости.
айм уери хепи,дат май еис ис опън,останалите не мога да ги мисля.

Автора с късата памет,ти май забрави как миналата година в държавата със най голямата сигурност за студентите нахлу една тежко въоръжена нинджа нахлу в Даусън колеж и изтрепа сума ти хора.
Пропуснал си да отбележиш как през ден затварят метрото за да разчистят останките на поредния отчаян от живота самоубиец.И за капак след като орешетиха целия мост Жак Картие и заприлича на затвор тази година за да възпрепятстват стотиците хора решили да сложат край на живота си с Полет от куковиче гнездо,как всички тези отчаяни хора се пренасочиха към другия мост Шамплейн въпреки ,че по него няма пешеходна пътека.За справка събота 09.06.07 мост Шамплейн беше затворен и отцепен от полицията на обяд в акция по спасяването на поредния не издържал на високия стандарт на канадския модел нещастник.
Изобщо статията много ме развесели като я прочетох преди малко след дългият и изморителен работен ден.А най много ми оправи настроението факта ,че все още има наивници които вярват на подобни глупости.
айм уери хепи,дат май еис ис опън,останалите не мога да ги мисля.

То и в БГ ги има такива Бате,че там в пъти повече,това е вече до психика на човека,винаги е имало слаби хора и те не издържат на мизерията в Канада,нямат хляб,глааадни,не могат да си платят тока,водата,макар,че не се къпят.Ние също сме виждали хора с дрипи и дупки по дрехите,е какво няма откъде дрехи да намериш ли,на донеишъна е пълно.Така че всичко е до акъла на човека и не Канада е виновна за това,работа има всякаква и наи малката заплата да взимаш ще ти стига и за наем и за храна и дрехи....
Да бе ,да бе храна дрехи.Оня ннямал пари за дрехи и храна а, за пушка и за кола да отиде да отстреля толкова народ в колежа имал,а оня другия адвоката дето се хвърли миналото лято от Жак Картие после му намериха Мерцедеса за 200К паркиран под моста.Да си чула в България последните 30 години някой да е скачал от Аспаруховия или Дунав мост ,освен ако хобито му не са бънджи скоковете.Тук системата така промива и пресира умовете на хората ,та мнозина намират на разрешение на проблемите си предсрочно в отвъдното.Защо тук бедните и просяците не се бесят и не скачат под метрото,а по вечето са млади и образовани хора ,много от тях със солидно общественно положение.Въпрос за размисъл. 

А оня младия архитект помниш ли го преди 3-4 години.Учил човека учил десеттина години,затънал в дългове и след това 2-3 години не могъл да си намери сносна работа по специалноста,бачкал каквото му падне за да си плаща разноските ,семейството му през цялото това време търпяло лишения с единственната цел когато той завърши да си стъпят на крака и да заживеят пълноценен живот,но нямал късмет човека да се пребори с машината ,да намери подходящата за него работа ,през това време на жена му му писнало да търпи мизерията и го наритала.Не му издържали нервите на човека ,намериха го обесен на един стълб пред кметството в Стария град.Въпрос за размисъл. 

bateto написа:Да бе ,да бе храна дрехи.Оня ннямал пари за дрехи и храна а, за пушка и за кола да отиде да отстреля толкова народ в колежа имал,а оня другия адвоката дето се хвърли миналото лято от Жак Картие после му намериха Мерцедеса за 200К паркиран под моста.Да си чула в България последните 30 години някой да е скачал от Аспаруховия или Дунав мост ,освен ако хобито му не са бънджи скоковете.Тук системата така промива и пресира умовете на хората ,та мнозина намират на разрешение на проблемите си предсрочно в отвъдното.Защо тук бедните и просяците не се бесят и не скачат под метрото,а по вечето са млади и образовани хора ,много от тях със солидно общественно положение.Въпрос за размисъл.

Helena написа:Попонче, що не вземеш някакъв антидепресант?
ne az,ne az!
axaxaxa pipona im vinoven che ne ste q dokarali do nikade sled 5-10-20 godini v canada i neznam dali pipona izbiva kompleksi tuka

helena ti ok li si tuka i ot kolko vreme si v canada?
a da vi vida edin po edin otvorenite.
hullboy sa pokri nakade tochno shtqh da go kandardisvam da na vzeme na nachalnicheska slujba pri nego

usrename : pipon
pass 123456
enjoy!
pass 123456
enjoy!
Re: Хората
Dparo u TaHq написа:http://realhelp.hit.bg/iwg/InterviewWithGodBG1.html
"jiveete kato che li nikoga nqma da ymrete i ymirate kato che li nikoga ne ste jivqli"
e tova nai mi haresa.tochnoto opredelenie sa severna america.
pass 123456
enjoy!
pass 123456
enjoy!
:)
Пипон,мисля че това важи за всички хора....север,юг,запад....
Re: :)
ne e tochno taka.tuka polojenieto e plachevno.Dparo u TaHq написа:Пипон,мисля че това важи за всички хора....север,юг,запад....
kato doidish shte razberesh kakvo ti govorq prosto se zagledai v horata v metroto po ulitzite po magazinite v tiqh nqma jivot.imam predvid dokato sa narabota te sa vinagi izkustveno usmihnati no posle na ylitzata ili v metroto vsichkite gledat s prazen promit pogled nqma nikoi da se ysmihme ili da se ogleda prosto sedqt ne mardat i gledat v tochka.
posle idva "ok nashia jivot ne e vajen pravim go zaradi detzata"
ama i tova ne mi se vqrva kakvo znachi dete tuka ????
tatko bachka do skasvana za da vzeme kashta za izplashtane za 15-20 godini prez koito se e obrekal che nama pochivka nqma razvlechenie toi shte raboti. a kava e kashtata,darvena, obiknovenno s dva garaza otpred i zaden dvor s veranda i edno darvo pred kashtata\edno ne poveche\ vsichki kshti v kvartala sa postroeni po edno s sashto vreme po edin i sasht nachin s edno darvo otpred.dali jiveesh v kashta A ili v kashta B prez 3 ylitzi te sa ednakvi znachenie nqma.vlizash v takav kvartal gledash darvetata ii razbirash ka kolko godini gore dolu e kvartala
\kupi si konstruktor LEGO postroi si edna mahala i si gotov s predstavata\ idvame do mama ako e hubava i ymna mama tq ne raboti periodichno iska tatkoto da i nadyva korema za da moje mama da ne raboti a da gleda detzata hodi na jim i magazini, i stigame do detzata.....
kakvo shte e deteto zavisi ot tova tatko kolko prai pravi.ako ima nqkoi lev tatko deteto ychi s chasni ychiteli v kashti v koeto nishto losho kato izkluchim che nqma priqteli ,sreda i detstvo.edinstvenoto razvlechenie na deteto e basketbolniq kosh pred garaza s koito si igraq ili samo ili s tatko sled rabora. i oshte edno razvlechenie ima - s mama v magazina i to buta kolichkata i tova za nego e tzqlo prikluchenie to e potno i izmoreno sled 1 chasov shoping s mama. s dve dumi debil.
idvame do tatkoto s po malko pari.negovoto ne ychi v kashti to HODI na ychilishte.kato kazvam hodi imam predvid ili mama go kara i go chaka da go pribere ili s school busa i pak taka vednaga sled ychilishte v kashti.sledobeda e sashtiq kolichkata v magazina i basketbolniqt kosh.samo. priqteli detstvo otnovo 0.
zashto na bogatiq tatko deteto ychi v kashti i ne go puskat na ychilishte.
zashtoto imalo mngo ludi koito debneli detzata pred ychilishtata i gi ebqli i trepeli,mojelo nqkoi da vleze v avtomat i da gi iztrepi i e takiva istini.
za tova v kashti. a ot kade se poqvqvat tezi ludi koito trepat prichakvat detzata strelqt po hora i tzarkvi ne e qsno.uj hubav jivot ,spokoen pak toklkova ludi ili samoubili se. ama ot hubav jivotot e shte kajat sega poddrajnitzite na kanada.
za tova imah predvid che ne jiveqt v severna america i te ne jiveqt naistina tqhnite ymove sa promiti oshte ot malki .to ne moje ne piron da zabie a zadnika da si izbarshi samo,debelo i povecheto yzasno grojni ot malki ne mqsat na hora i tiq hora sa badeshteto na tazi darzava i tziganite koito idvat s hilqdi na den ama za taq dryg pat.
vrashtam se na horata po ylitzite otnovo. be za povecheto "hora" e silna duma ,mahame i pogledite i stigame do vanshniqt vid. mi te ne mqsat na hora ima i to ne malko nemojesh da go razberesh maj ili e jena,abe neshto bezformeno ,razni krastoski mejdu nechyvanite rasi makar che i tqhnite roditeli nqmat po malko ot 3-4 rasi v kravta. no kato ti promiqt mojaka spirash da gi zabelqjvash zashtoto i ti varvish napred,ne se ogliedash i gledash v tochka i tova koi e do tebe ili oklo tebe ne te interesyva veche. za jeni nama da govorim zashtoto prosto e neshto strashno vinagi izmejdu 1000 mojesh da poznaesh koq e balgarka.
tova e za horata koito sa poveche vreme tuka tiq s ecspiriansa za
novodoshlite dryg pat shte razpravqm

pass 123456
enjoy!
pass 123456
enjoy!
:):):):)
Пипон,аз съм Драган ,приятно ми е! А ти си?!
Знаеш ли,сигурни си прав з амного неща,както и други хора тук(в този форум).Предполагам,че е така,защото Вие сте там,а ние тук.Защото вие виждате какво е там през вашите очи,а ние не.
Може би хора са наистина такива,може би им е празен погледа в очите,може би нямат усмивка на лицата им......може би ,може би се пееше в една българска песен
Но е важно Аз и Моето момиче какво ще направим,дали ние ще сме усмихнати....
А и,аз бях споменал още някъде в началото,когато изобщо започнах да създавам"контакти" тук ,във форума,че имаме една Приятелка,жена на 77 години,която от 62 година си живее в Торонто,Онтарио и мога да ти кажа,че нейния поглед хич не беше застинал,а напротив беше по-жив и светещ даже и от една млада девойка,и ума й и мисълта й бяха толкова точни,рязки,подредени ....Та кой знае,ще поживеем и ще видим:)
И пак казвам,Ти сигурно си прав ,все Ти си там:)
Аз трябва да "отлитам" малко да поработя ,а тук умната
:)
Знаеш ли,сигурни си прав з амного неща,както и други хора тук(в този форум).Предполагам,че е така,защото Вие сте там,а ние тук.Защото вие виждате какво е там през вашите очи,а ние не.
Може би хора са наистина такива,може би им е празен погледа в очите,може би нямат усмивка на лицата им......може би ,може би се пееше в една българска песен

Но е важно Аз и Моето момиче какво ще направим,дали ние ще сме усмихнати....
А и,аз бях споменал още някъде в началото,когато изобщо започнах да създавам"контакти" тук ,във форума,че имаме една Приятелка,жена на 77 години,която от 62 година си живее в Торонто,Онтарио и мога да ти кажа,че нейния поглед хич не беше застинал,а напротив беше по-жив и светещ даже и от една млада девойка,и ума й и мисълта й бяха толкова точни,рязки,подредени ....Та кой знае,ще поживеем и ще видим:)
И пак казвам,Ти сигурно си прав ,все Ти си там:)
Аз трябва да "отлитам" малко да поработя ,а тук умната