Нека да полетим заедно!
ХАЙДЕ ДА ПОЛЕТИМ ЗАЕДНО на 21.06.2007 с КЛМ!
- coolcoldy
- Обратна връзка:
ХАЙДЕ ДА ПОЛЕТИМ ЗАЕДНО на 21.06.2007 с КЛМ!
Имаме си вече визи.
Ще летим на 21.06.2007 с КЛМ. Има ли още някой, който ще лети на тази дата за Монреал?
Нека да полетим заедно!
Нека да полетим заедно!
Последно промяна от coolcoldy на Пон Юни 11, 2007 9:25 am, променено общо 1 път.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
- galin
- Обратна връзка:
Честито!!!!!!!!!!!
Честито бе Coolcoldy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хайде свърши се вече и вашата одисея!!!!!!!!!!Знаеш ли откога ви чакаме тука,компанията от Баба Яга!!!!
АААААААААА кат казах Баба Яга,тази неделя да пиете по една бира с моята съпруга там.......ама и заради мене!!!!!!!!!!Хайде пак честито и аз ви чакам тука!!!!!!!!!! :beer2: :partytime:
АААААААААА кат казах Баба Яга,тази неделя да пиете по една бира с моята съпруга там.......ама и заради мене!!!!!!!!!!Хайде пак честито и аз ви чакам тука!!!!!!!!!! :beer2: :partytime:
Re: Честито!!!!!!!!!!!
Abe мен ако питаш одисеята тепърва сега започваgalin написа:Честито бе Coolcoldy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хайде свърши се вече и вашата одисея!!!!!!!!!!
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- coolcoldy
- Обратна връзка:
Билетите ни излязоха 500Е на калпак.Опитаха се при физическото закупуване да ни ги дадът за 520Е
,но аз им викам"уговорката ни беша за 500Е". а те "Някаква гршка е станала ,но карай за 500Е"
И така вече си имаме билети.А защо са по-евтини от чехите ли?Ами защото:1.сме младоци до 35г. и 2.което ми се струва по-вероятно е,че билетите са ни електронни/по този начин се спестяват около 50Е на билет/
А иначе KLM са от групата на AirFrance.
До колкото разбирам от билета и www.checmytrip.com ,който ни го посочиха от агенцията за билети,за да си проверим резервацията, видяхме ,че ще летим с McDonnell Douglas MD11
http://www.airliners.net/info/stats.main?id=112
Преди това сме на Boeing 737-500 на Bulgaria Air
http://www.airliners.net/info/stats.main?id=94
дано да ни е комфорно,приятно и спокойно.
И така вече си имаме билети.А защо са по-евтини от чехите ли?Ами защото:1.сме младоци до 35г. и 2.което ми се струва по-вероятно е,че билетите са ни електронни/по този начин се спестяват около 50Е на билет/
А иначе KLM са от групата на AirFrance.
До колкото разбирам от билета и www.checmytrip.com ,който ни го посочиха от агенцията за билети,за да си проверим резервацията, видяхме ,че ще летим с McDonnell Douglas MD11
http://www.airliners.net/info/stats.main?id=112
Преди това сме на Boeing 737-500 на Bulgaria Air
http://www.airliners.net/info/stats.main?id=94
дано да ни е комфорно,приятно и спокойно.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
-
kapitanovn
- Обратна връзка:
- rorcho
- Обратна връзка:
Be happy !
Честито Coolcoldy радвам се че вече достигна една от най-важни цели в живота си и ти пожилавам с тази амбиция да достигнеш всичко , което желаеш
И аз щях да ползвам КЛМ ама нещата се разминаха! Aз виза още нямам
ама сметка на това си имам билет
е по-късно ще летия 26 Август с BRITISHAIRLINES плюсът на тази компания е че мога да ползвам 2х32кг и ръчен който не го теглят просто има изискване на големина и цената е изгодна 600E еднопосочен към VANCOUVER
Повечето варненци там отиват все пак без море не можем и сега ще се радваме на океан
Относно BULGARIEN AIR от време на време двигателите на самолета изключват ама споко пак заработват, ще кацнеш
Лек полет
Be happy :beer2:
И аз щях да ползвам КЛМ ама нещата се разминаха! Aз виза още нямам
Относно BULGARIEN AIR от време на време двигателите на самолета изключват ама споко пак заработват, ще кацнеш
Лек полет
Be happy :beer2:
- copadenieve