Мотреал или Монако
Мотреал или Монако
Здравейте,
Сериозно искам да знам може ли да се прави сравнение? Форума се посещава от доста хора макар че не всички пишат. Аз моля да пишат предимно хора които живеят в Канада, с цел да сравня техните впечатления. Те обаче трябва да са ходили във Франция поне ако не и в Монако. Стана доста сложно ама все пак който иска да пише.
Сериозно искам да знам може ли да се прави сравнение? Форума се посещава от доста хора макар че не всички пишат. Аз моля да пишат предимно хора които живеят в Канада, с цел да сравня техните впечатления. Те обаче трябва да са ходили във Франция поне ако не и в Монако. Стана доста сложно ама все пак който иска да пише.
Големи надежди...
Re: Мотреал или Монако
аз живея в Мутреалengi написа:Мотреал или Монако
и не е много добре
Монако е като райско кътче от земята, въобще не виждам какво сравнение може да се направи. Ница е на една ръка разстояние, за Сен Тропе да не говорим, климата е идеален, плажове много, а в близост до Ница има и ски курорти. Френският е френски Ако животът там те удовлетворява няма смисъл да говорим .....
Re: Мотреал или Монако
Не може да се прави сравнение. Монако си е Монако.engi написа:Здравейте,
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
- miro_m
- Обратна връзка:
Направо ме напушва на смиах-Френската Ривиера да сравниаваш с които и да е от Американските градове.Там е РАИАТ на земиата,но не всеки може да си го позволи-за сметка на това в Монтреал моjе да изкараш парите за почивката си в Монако ,освен ако парите разбира се не са проблем за теб-но тогава едва ли би задавал тука такав вапрос-тогава едва ли щеше да те интересува и отговорат-просто щеше да провериш и на двете места...
Ей, за какво ги сравняваш, за живот или за кеф, бил съм в Монако, от там надолу е Ривиерата, много е хубаво, ама Монако плаж няма климата е субтропичен и няма нищо общо с студено континенталния на Монреал, мисля че ще буди смях това сравнение, но между другото за куриоз то стоеше на дневен ред преди 1 месец пред моето семейство ...хахаха...избрахме Монреал
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
А в Монреал бил ли си?alkaponbg написа:Ей, за какво ги сравняваш, за живот или за кеф, бил съм в Монако, от там надолу е Ривиерата, много е хубаво, ама Монако плаж няма климата е субтропичен и няма нищо общо с студено континенталния на Монреал, мисля че ще буди смях това сравнение, но между другото за куриоз то стоеше на дневен ред преди 1 месец пред моето семейство ...хахаха...избрахме Монреал
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
-
- Обратна връзка:
ако не си бил в Монако отиди и го виж, заслужава си да се види друго измерение е и е голямо удоволствие да се разхожда^
монтреал е америка и кат място не може да се сравнява
а за формулата не знам къде е по добре да се гледа
монтреал е америка и кат място не може да се сравнява
а за формулата не знам къде е по добре да се гледа
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка: