Здравейте приятели.Искам само да помоля всички,които бяха в "Бохеми" в петък вечер и са забравили да си платят за яденето и пиенето да отидат и да се видят с управителката. Дължим "само" още 39 лв.Има и ново изискване всеки да консумира поне за 5 лв.иначе ще си търсим ново заведение.Благодаря ви.
Васето
п.с.и ако някой е взимал голям син чадър,моля да ми се обади - 098-585031.
Днес събота ходих до бирарията и разбрах за това,но и аз мисля че нещо ни ебават,но ако наистина някой не си е платил - да не си мисли че това е удобен повод да си трае.
За пиенето и плащането
- billybg
- Обратна връзка:
За пиенето и плащането
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Това не е истина. тъкмо бях решил да дойда следващия петък преди да замина и то видиш ли нама да има Бохеми. жалко, но все пак е странно цели 40 лева - това ще да са доста души като знаем колко се консумира. самите те признават с тези нови 5 лева , че консумираме по-малко на човек от 5 лева т.е. поне 8 души не са си платили този петък ??? от малкото пъти които съм идвал парите винаги са стигали. ще се видим живот и здраве като се върна - до тогава ще сте намерили сигурно решение на заведение за петъчните сбирки. успех.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ще ги платим тези 39 лева, всеки като извади по 2-3 лева - и готово.
Не си струва да губим "Бохеми" заради простотии...
Както се казва - един път може да се случи, въпроса е да не се повтаря.
Затова имам следната идея - всеки сам, отделно си поръчва; носят му касова бележка; пак си поръчва и пак получава касова блежка и т.н.; като дойде време да си тръгне - вади нужната сума по бележките и я плаща НА СЕРВИТЬОРКАТА! Е, така по-често ще се разкарват сервитьорките, но пък ще прибират повече бакшиш, така че...
Не си струва да губим "Бохеми" заради простотии...
Както се казва - един път може да се случи, въпроса е да не се повтаря.
Затова имам следната идея - всеки сам, отделно си поръчва; носят му касова бележка; пак си поръчва и пак получава касова блежка и т.н.; като дойде време да си тръгне - вади нужната сума по бележките и я плаща НА СЕРВИТЬОРКАТА! Е, така по-често ще се разкарват сервитьорките, но пък ще прибират повече бакшиш, така че...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!