Здравейте от Ванкувър
- Bily T
Здравейте от Ванкувър
Здравейте дами и господа,
вече сме в Канада-Уест Ванкувър имаме си и комп да си пищем.
от 5 дни пребиваваме на Канадска земя и се поадаптирахме за соц живот вече. Та кво да кажа света е друг от нащият хората и те са други и квото и да пища няма да е достатъчно - просто трябва да се види - които не са го видели. За тези които са тук като Гика - имам още 1 бутилка ракия за допиване така че дайте координати за връзка.
Който има въпроси нека пита моля
вече сме в Канада-Уест Ванкувър имаме си и комп да си пищем.
от 5 дни пребиваваме на Канадска земя и се поадаптирахме за соц живот вече. Та кво да кажа света е друг от нащият хората и те са други и квото и да пища няма да е достатъчно - просто трябва да се види - които не са го видели. За тези които са тук като Гика - имам още 1 бутилка ракия за допиване така че дайте координати за връзка.
Който има въпроси нека пита моля
NO PAIN NO GAIN
Здравей Били Т
Радвам се за Вас че най-накрая постигнахте това което толкова искахте и това за което се борихте толкова много.
Как са нещата в Ванкувър?
Какво ти се вижда по-добре от България и съответно по-зле ако има такова на прима виста?
Как са хората там и какво е исписано на лицата им/че тука в България чета само злоба, объркване, стресиране и простотия по лицата на масовият гражданин на републиката/?
Имали оферти за работа?
Имахте ли проблем с местните власти затова че сте кацнали в Ванкувър а сте били одобрени за Квебек?
С пожелания за много здраве и бързо
навлизане в местният живот
CADNM
Как са нещата в Ванкувър?
Какво ти се вижда по-добре от България и съответно по-зле ако има такова на прима виста?
Как са хората там и какво е исписано на лицата им/че тука в България чета само злоба, объркване, стресиране и простотия по лицата на масовият гражданин на републиката/?
Имали оферти за работа?
Имахте ли проблем с местните власти затова че сте кацнали в Ванкувър а сте били одобрени за Квебек?
С пожелания за много здраве и бързо
навлизане в местният живот
CADNM
Свободата е осъзната необходимост...
Здрасти BilyT, аз досолкото си спомням Вие кандидатствахте по програмата за Квебек/може и да бъркам ще прощаваш/. Във форума многократно е писано че няма проблем къде ще се заселиш след като имаш канадска виза. Просто искам да знам как стоят нещата, по митници, деклариране на средства с които влизаш в Канада.
Големи надежди...
- copadenieve
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Eй човече честито на новата земя и нека се адаптираш бързо така както си си взел бързо компютър за да ни пишеш
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
аз ще кажа само Добре Дошли.това честито ми звучи като Честита Баня.радвайте се и се наслаждавайте на първите си моменти на новата земя,щото след време като нарамите мотиката и навлезете в копривата едва ли ще има нещо което да ви впечатлява.аз си спомням с голямо умиление за първите си месеци,когато гледах стерео и все още си мечтая да мога да изживея тези моменти втори път ,обаче уви ,има неща в живота на човек които се случват само един път в живота на човек,но се утешавам ,че може би втората ми имиграция ще ми поднесе подобни и сходни емоции.е сигурно няма да са същите ,защото ще бъда на едно добре познато место за разлика от това което не познавах и само си го представях,но се надявам тръпката да е още по вълнуваща.
- Bily T
Благодаря на всички за поздравленията.
Няма никакви проблеми да се кацне дирекно във Ван с лендинг лист за Квебек - кацате където искате никой не се интересува за къде сте кандидатствали. За работа ми е малко рано още - не съм търсил има време. За града и квартала в който живеем - аз смятам че няма по-красиво място на земята или ако има не съм го видял още. имаме снимки дайте линк къде да ги кача да видите за какво става дума.
За хората тука вивеят едни други хора.
Няма никакви проблеми да се кацне дирекно във Ван с лендинг лист за Квебек - кацате където искате никой не се интересува за къде сте кандидатствали. За работа ми е малко рано още - не съм търсил има време. За града и квартала в който живеем - аз смятам че няма по-красиво място на земята или ако има не съм го видял още. имаме снимки дайте линк къде да ги кача да видите за какво става дума.
За хората тука вивеят едни други хора.
NO PAIN NO GAIN
Препоръчвам ти да си качиш снимките тук, разглеждат се в оригинелен размер.
http://www.flickr.com/
А пък Ванкувър ще го разгледаме и не живо, живот и здраве.
И да не вземеш да си търсиш работа от първите месеци! Че после няма да забележиш кога се сменят сезоните. Дано си носиш нужните средства.
Ама случаи всякакви: може да сме от тия, дето сме продали хотели по българското черноморие и идваме да въртим тука синджирите..
http://www.flickr.com/
А пък Ванкувър ще го разгледаме и не живо, живот и здраве.
И да не вземеш да си търсиш работа от първите месеци! Че после няма да забележиш кога се сменят сезоните. Дано си носиш нужните средства.
Ама случаи всякакви: може да сме от тия, дето сме продали хотели по българското черноморие и идваме да въртим тука синджирите..
Embrace your climate change!
Много се радваме за Вас Приятели !!!
Желаем Ви Бърза адаптация и да не забравяте това фантастично чувство на приятна еуфория - колкото и да навлезете в коловозите на живота.
От тук нататък само напред и напред -
Желаем Ви Бърза адаптация и да не забравяте това фантастично чувство на приятна еуфория - колкото и да навлезете в коловозите на живота.
От тук нататък само напред и напред -
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю