Да отида ли и аз на интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dimtzolov

Да отида ли и аз на интервю

Мнение от dimtzolov »

Миналата година подадохме първите документи с моята приятелка за Квебек и след известно време тя получи потвърждние, а а нищо не получих, най-вероятно защото още не съм ходил в казарма. Моята приятелка подаде и вторите документи и вече получи покана за интервю. Сега се чудим дали да не ходим и двамата. От нейните докумнети никъде не се догатва, че иамаме връзка, но живеем от няколко месеца заедно. Въпроса е дали ще си направим лоша услуга, ако се представим пред интервюиращия като "бъдещо семейство". С езиците сме и двамата горе-долу на едно и също ниво. Аз скоро-след 1 година ще завършвам, а моята приятелка вече е завършила.
Какво мислите и какво бихте ни посъветвали?
Митака
Botzo

Мнение от Botzo »

Според мен след като никаде не се споменава че имате връзка ..... без да се сърдиш ти не съществуваш за канадската администрация. Т.е. дори и да идеш с нея може и да не те допуснат да влезеш (незнам точно как е). Незнам дали е разрешеине да се ожените преди интервюто .............
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Vij bratle - niama nikakav problem da idesh s neq...no ako shte se pokazvash s cel - poluchavane na CSQ, triabva nai-dobre da skluchite brak i da zanesete brachno svidetelstvo!!! Taka daje intervuto moje da stane dosta po-priatno!!! A intervuirashtia moje samo da se radva ot "mladoto semeistvo", zashtoto to si e mashina za deca!!!
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
etda
Обратна връзка:

Мнение от etda »

Geza e mnogo prav i az si mislia ,4e tova e vernia hod!Ako TIA otide
v Canada, ti ne moje6 trygna s neia i te o4akva edna ciala nova procedura, taka mislia... :idea:
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

naistina ti ne sustestvuvash nikade sled kato te niama vpisan v neinite dokumenti
predpolagam che ideiata da se ojenite predi intervuto moje i da e dobra, NO dali togava niama da se promeniat tochkite i da se okaje che otpadate ot sistemata.
osven tova ako neinia statuk se promeni tia triabva da informira s pismo i ne znaesh kak ste se razviat nestata.
nie ne mojehme da se dokajem kato sajitesltvo i si deistvahme procedurata otdelno i dvamata uspiahme
ima i nesto drugo sled kato ne si zavurshil vishe (pone taka razbrah) shansovete ti opredeleno namaliavat, moje bi zatova ne si poluchil i pismo
dimtzolov

Мнение от dimtzolov »

Мерси много за бързите отговори. За съжаление за женитба е трудно да се говори, понеже интервюто е след 3 седмици и по-добре да използваме времето тя да се подготви добре за него. В такьв случай май е по-добре аз да не се предствям като неин партнъор, тъй като факта, че нямам още диплома и че не съм ходил в казарма, ще намали много шансовете ни.
Жалко че евентулно ще трябва да прекараме разделени доста време от най-хубавите ни години от живота :cry: .....
Botzo

Мнение от Botzo »

Аз пък мисля че трябва да се ожените. Това като цяло може да позабави малко ама пък няма да сте разделени, а накрая ще пътувате заедно
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ами на интервюто тя може да споне 4е ще се жени в най скоро време.Това малко ще ви забави процедурата ама нищо.Аз поне така направих.Настоящият ми мъж въобще не ходи на интервюто,само после попълнихме едни документи за него и пратихме вси4ките му дипломи и бра4ното свидетелство,4ак тогава ми пратиха сетефиката и можахме да си пуснеме документите за медицински.Може би се забавихме с 4 месеца,ама и ние не бързахме много.Но имай предвид 4е бях на интервю преди 2 години и половина,сега нещата може и да са се променили.
Заключено