krassy написа:Здравейте! Започвам процедура за имиграция през Quebec понеже ставало по-бързо от федерална Canada. Въпроса ми е има ли някои идея как гледат не нещата ако документите са попълнени на EN (Цертифицате of Selection) и сапътстващите документи са преведени на EN? В сайт пише на ФР или EN ne e изрично упоменато кой от двата, макар че те са шовинисти все пак. Френския сега ше го почвам и ако тря са на френски някои може ли да препоръча учител или вещо лице, който може да помогне срещу възнаграждение/почерпка? Smile Мерси предварително
Immigration to Quebec papers translated in EN or FR?
Immigration to Quebec papers translated in EN or FR?
Zdraveite! Zapo4vam procedura za imigracia prez Quebec poneje stavalo po-barzo ot federalna Canada. Vaprosa mi e ima li nqkoi ideq kak gledat ne ne6tata ako dokumentite sa popalneni na EN (Certificate of Selection) i sapatstva6tite dokumenti sa prevedeni na EN? V site pi6e na FR ili EN ne e izri4no upomenato koi ot dvata, makar 4e te sa 6ovinisti vse pak. Frenskiq sega 6e go po4vam i ako trq sa na frenski nqkoi moje li da prepora4a u4itel ili ve6to lice, koito moje da pomogne sre6tu vaznagrajdenie/po4erpka?
Mersi predvaritelno
- copadenieve
Ние с моята съпруга (междо другото това е нейният профил) също подадохме документи на английски, както и много други преди нас, за които се чели или чували.
По пронцип няма проблем стига да можете да се представите на френски по време на интервюто. А водещия кандидат трябва да запише ниво на френски, според мен, поне 5 - 6.
Ние постъпихме така и успяхме с интервюто за сертификат.
Успех!
По пронцип няма проблем стига да можете да се представите на френски по време на интервюто. А водещия кандидат трябва да запише ниво на френски, според мен, поне 5 - 6.
Ние постъпихме така и успяхме с интервюто за сертификат.
Успех!
LA VIDA ES UN CARNAVAL
-
-
doks
Според сайта им документите могат да се подават и на двата езика, но според мен след като кандидатствате за френската част по-добре документите да са на френски, разбира се ако вече ги имате преведени на английски може да им ги изпратите (от финансова гледна точка )
Успех
Успех
Go big or go home.
Така и ще направя, че с шовинизма шега не бива
Обичат да питат защо Кебек и защо Канада и защо формуляра е на английски
Макар много хора да казват, че са ги подали на английски и не е направило впечатление, а на срещата в Пловдив Ву Нолен и той потвърди че е без значение езика, но многозначително добави, че Кебек е двуезичен и 6млн души от 7,4 говорели Френски...
до краси
Краси каде ти хареса наи-много :Ванкувър,Ню Йорк или Торонто?
Re: до краси
Навсякъде е хубаво, стига да знаеш как да си го направиш!jiojio07 написа:Краси каде ти хареса наи-много :Ванкувър,Ню Йорк или Торонто?