canat написа:ако до петък не получа нищо от Виена ще им спретна един хубав скандал :noz:
Каква е тази дискриминация?
Щом на другите са пращали по е-мейл и фах, значи може
canat, притеснявай ги по телефона, остави тези имейли.
ето тази госпожа говори английски, така че ако френския не ти е силата ще може да се разберете:
Lisa Schreiber
agente de bureau
Bureau d'immigration du Québec
Laurenzerberg 2/2/2
1010 Vienne
Téléphone: 0043 1 53138 3005
Télécopieur: 0043 1 53138 3443
canat, днес първо ми се обадиха по телефона а после си получих поканата и по е-мейла. Не виждам причина да не могат и на теб да ти пратят покана по този начин.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Ivanko, Нас вече ни "зарадваха"...
присъединяваме се към чакaщите за следващата сесия интервюта (есенно зимна). Пратиха ни писмото по е-мейла, че иcкaт по-високо ниво френски - 8-мо, с изкаран курс и тест за доказателство (ние бяхме писали ниво 6)
Хей, хей, вино можем да пием на всякъде и по всякакъв повод, дори този .
А колкото до следващата сесия, ние сме си сложили като срок - есенно зимна, те ни дават 1 година време, за да си повишим нивото french.
Ако минавате през US (Maryland) обадете се, Robin Hood!
Здравей Иванко 13 и ние сме на 16.05.2007 от 14 часа в Радисън - вие от колко часа сте . Помагал си ми със съвети надявам се да се запознаем. Успех на всички .
Ако минавате през US (Maryland) обадете се, Robin Hood!
Здравей canat, ако всичко върви добре, ние мислим първо да минем през Кливланд, Охайо, или по-точно малко по-на запад, до Cedar Point ( amusement park), да се врътнем на ролър-коустарите. :duga: :tuut: :redghost:
RobinHood написа:да се врътнем на ролър-коустарите. :duga: :tuut: :redghost:
Само мъничко предупреждение - ако досега не сте се качвали на такова нещо, си пригответе "хигиенични" торбички, както и успокоителни. Аз още си спомням колко бях обезумяла от адреналиновия приток първия път, та чак не мога да се прежаля за втори път
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Хехх...така е, но ние имаме бая опит във "въртенето" на коустарите. Мнооооого е яко! Колкото по-бързо и с повече завои, толкова по-добре!!!! :haplio: :redghost: :tuut:
Мацата е много готина? Снежен леопард? Обожавам го...
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Diavolo написа:Здравей Иванко 13 и ние сме на 16.05.2007 от 14 часа в Радисън - вие от колко часа сте . Помагал си ми със съвети надявам се да се запознаем. Успех на всички .
Здрасти, Diavolo! Ние сме в 9:00 часа. Ще ми бъде приятно да се запознаем. Само трябва да се разберем и да се срещнем
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел