Към софтеурните специалисти.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
hrimi

Към софтеурните специалисти.

Мнение от hrimi »

Здравейте,
Въпросът ми е свързан с компютърни програми в магазинната мрежа на малките и по-големи градове във федералната част и в частност Торонто. Имат ли компютри и препоръчителни ли са за търговските обекти- магазини, складове, ресторанти и т.н.? Възможно ли е да продавам софтуер в тази област там?
Благодаря на всички!
Частен детектив
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Добре си го замислил по принцип, ама какъв опит имаш с такива приложения? тука ползват основно ПОС терминали, доста голяма част от транзакциите после минават през bebn мрежата на Бел.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
speedy

Re: Към софтеурните специалисти.

Мнение от speedy »

hrimi написа:Здравейте,
Въпросът ми е свързан с компютърни програми в магазинната мрежа на малките и по-големи градове във федералната част и в частност Торонто. Имат ли компютри и препоръчителни ли са за търговските обекти- магазини, складове, ресторанти и т.н.? Възможно ли е да продавам софтуер в тази област там?
Благодаря на всички!
Аз не мога да се сетя за магазин без POS компютър. А софтуер има всякакъв - от древни DOS програми до SAP. Така че всичко е възможно, но не знам доколко ще е лесно.
Заключено