покана за интервю по е-мейла?
покана за интервю по е-мейла?
Някои получавал ли е от Виена покана за интервю по е-мейла?
Ще ми скъсат нервите!
Преди 2 седмици ми казаха, че са ни пратили писмо (чакаме дата за интервю), което обаче не сме получили.
Оживената любезна кореспонденция (на френски) с тях по е-мейла, с наша молба да ни препратят писмото по е-мейл не доведе до никакъв резултат. Не пращали такива писма по е-мейл.
Вярно ли е?
Ще ми скъсат нервите!
Преди 2 седмици ми казаха, че са ни пратили писмо (чакаме дата за интервю), което обаче не сме получили.
Оживената любезна кореспонденция (на френски) с тях по е-мейла, с наша молба да ни препратят писмото по е-мейл не доведе до никакъв резултат. Не пращали такива писма по е-мейл.
Вярно ли е?
Значи ние получихме първо обаждане по телефона,на мобилния ми телефон ми се обадиха от посолството и ми казаха, че ми е назначена дата за интервю .Попитаха ме дали мейла който съм посочила във формулярите е същия и аз казах, че няма промяна,поискаха да им го кажа,след което ми казаха че до няколко часа ако искам ще ми изпратят поканата по мейл,а после (до няколко дни)да го очаквам като официален документ.Аз се съгласих естествено ....и така след около 2-3 часа вече беше в кутията ми А след около седмица и в пощенската ми кутия,но понеже нямах търпение да върна положителния отговор, че сме съгласни,изобщо недочаках тези дни,а си го разпечатах и си го пуснах по факса още на другия ден Та всичко може
1.Подадохме доk.през август.
2.През Ноември ни поискаха допълнителни доk, които пратихме.
3.Cлед като разбрахме, че ще има сесия с интервюта през май месец и 20-тина души от форума потвърдиха чрез дати,
ние решихме да питаме във Виена дали са ни пратили и на нaс писмо с дата за интервю.
4.Tе отговориха, че са ни пратили писмо на 15 март.
5.Hие не сме получили такова пиcмо, помолихме ги да ни го пратят чрез е-мейла, тъй като другото явно се е загубило (датата за интервю е свързана с пътуване от US до БГ, затова трябва да знаем предварително.)
6.От Виена отговориха, че не могат да го пратят по е-мейла, но могат да пратят още едно писмо по обикновената поща.
Тoва е историята. :confused2: :smhair1: :nut: :nenam:
2.През Ноември ни поискаха допълнителни доk, които пратихме.
3.Cлед като разбрахме, че ще има сесия с интервюта през май месец и 20-тина души от форума потвърдиха чрез дати,
ние решихме да питаме във Виена дали са ни пратили и на нaс писмо с дата за интервю.
4.Tе отговориха, че са ни пратили писмо на 15 март.
5.Hие не сме получили такова пиcмо, помолихме ги да ни го пратят чрез е-мейла, тъй като другото явно се е загубило (датата за интервю е свързана с пътуване от US до БГ, затова трябва да знаем предварително.)
6.От Виена отговориха, че не могат да го пратят по е-мейла, но могат да пратят още едно писмо по обикновената поща.
Тoва е историята. :confused2: :smhair1: :nut: :nenam:
Здрасти, Канатче!
Аз си писах с Лиза Шрайбер, тъй като хората от форума си бяха получили датите за интервю, а аз -не. Писах, че се притеснявам да не би да се е загубило писмото с датата и т.н. Лиза ми писа, ами да, загубило се е, дайте номер на факса да ви го изпратим. Дадох номер на факса, изпратиха го, подписах се и го пратих обратно по факса. По пощата така и не пристигна нищо. Та, това е.
Поздрави и успех!
Аз си писах с Лиза Шрайбер, тъй като хората от форума си бяха получили датите за интервю, а аз -не. Писах, че се притеснявам да не би да се е загубило писмото с датата и т.н. Лиза ми писа, ами да, загубило се е, дайте номер на факса да ви го изпратим. Дадох номер на факса, изпратиха го, подписах се и го пратих обратно по факса. По пощата така и не пристигна нищо. Та, това е.
Поздрави и успех!
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
А :nenam:А вие посочили ли сте майл с който да кореспондирате ако е нужно с тях във формулярите?Незнам :briah: ,наистина незнам защо така са ви отговорили,данеби да не сте се разбрали...да е станало някакво недоразумение?!Попитай те ги пак,обяснете им,кажете им, че е възможно отново писмото ви да се изгуби...
- AleksandrAI
Дай им един факс номер да ви го изпратят. После подписваш и им го пращаш пак по факса.
Може да използваш на централна поща факса.
При нас беше такъв случая и всичко мина без проблеми.
Може да използваш на централна поща факса.
При нас беше такъв случая и всичко мина без проблеми.
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
-
Здравейте на всички
Искам да попитам по-вещите от мен относно поканите
Как мога да разбера дали съм пропусната за тази сесия или ако има покана да не би се е загубила?
Подадох документи към Виена на 29.12.06 и незнам има ли други с тази дата на пускане на документи и да имат дати??
Ще съм Ви много благодарна
Успех на всички
Искам да попитам по-вещите от мен относно поканите
Как мога да разбера дали съм пропусната за тази сесия или ако има покана да не би се е загубила?
Подадох документи към Виена на 29.12.06 и незнам има ли други с тази дата на пускане на документи и да имат дати??
Успех на всички
28.12.2006г-изпратени документи във Виена
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
Можеш да разбереш ,като им напишеш е-мейл.Stamenkova написа: Как мога да разбера дали съм пропусната за тази сесия или ако има покана да не би се е загубила?
Успех на всички
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел