Skriti taksi pri PC na lease ot DELL ???
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Skriti taksi pri PC na lease ot DELL ???
Poruchah si mashina ot pedstavitelite na DELL v Les Ailles, no makar che razuchih izcialo procedurata po zakupuvaneto mu na izplashtane pak ne me svurta neshto da ne me iznenadat sus "Ami gospodine tova si e standartna taksa neia vinagi si ia ima, vie ne znaehte li ?!?". Ta eto kakvo vijdam az dogovor za izplashtane na ravni vnoski za 48 meseca bez downpayment i purvia edin lil dva meseca bez da plashtash, plashtash s VOID check i dogovora stava aktiven kogato se podpishesh na razpechatkata koiato ti prashtat po e-majla i im ia izpratish v centralata po faxa. Ako niakoj e chuval za niakakvi DOPULNITELNI izcepki kato uslovia ili chargove kum tazi ili koiato i da e druga firma prodavashta PC-ta na izplashtane neka svirne che mi omruzna da me iznenadvat
.

Здрасти приятел
И мен ме интересува то4но тази оферта. Зверих и се тука няколко дена и си харесах няколко нещитса, но ме е страх да си ги купя то4но по при4ините, които ти изреди. Тъпото е 4е комуникираш с тях само по телефон или нет и не можеш да ги гледаш в о4и4ите като им задаваш неудобните въпроси. Освен това има едни препрат4итси към 6-7 странитса с едни ситни букви4ки, тях видя ли ги. Та май ще се откажа оттях и ще се поразходя до Фю4ър шопа другата седмитса.
Ти кой модел си хареса, как ти се струват като тсена. Има един готин Р4 на 2.80Ghz, 120 гига Hard... за 1099$, Десктоп, но ме притеснява, 4е DVD-то е 16 скоростно. Това как е като скорост за DVD. И това за интернета нещо не ми стана много ясно...къде му е далаверата. Аз като съм с мобилен и си нямам домашен малко кофти, май не става...
И мен ме интересува то4но тази оферта. Зверих и се тука няколко дена и си харесах няколко нещитса, но ме е страх да си ги купя то4но по при4ините, които ти изреди. Тъпото е 4е комуникираш с тях само по телефон или нет и не можеш да ги гледаш в о4и4ите като им задаваш неудобните въпроси. Освен това има едни препрат4итси към 6-7 странитса с едни ситни букви4ки, тях видя ли ги. Та май ще се откажа оттях и ще се поразходя до Фю4ър шопа другата седмитса.
Ти кой модел си хареса, как ти се струват като тсена. Има един готин Р4 на 2.80Ghz, 120 гига Hard... за 1099$, Десктоп, но ме притеснява, 4е DVD-то е 16 скоростно. Това как е като скорост за DVD. И това за интернета нещо не ми стана много ясно...къде му е далаверата. Аз като съм с мобилен и си нямам домашен малко кофти, май не става...
Alina