Срокове за визи!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Tumba Lumba

Срокове за визи!

Мнение от Tumba Lumba »

Здравейте! Имам "процедурно питане" към всички вас или поне към ония, които са по напред с материала! :)
...какви са сроковете от правене на медицинските до получаване на писмо за визите? Има ли някакви регламентирани срокове или не?
Ако душата на имигранта е пустош, то тогава мнозинството от българите са имигранти в собствената си страна!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Сроковете за получаване на визи са 9 месеца от завеждането на досието в Букурещ. Най-кратките срокове за получаване на визи след медицински са около 40 дни. Твоите кога са минали ако не е тайна?
Успех!!! :D
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Действително срокът за получаване на виза е 9 месеца от завеждането на досието в Букурещ. Е, има и случаи, в които писмото за визи е получавано до един месец след правенето на медицинските. При всеки случай е много индивидуално и различно.
Tumba Lumba

Мнение от Tumba Lumba »

Досието ми е заведено мисля някъде в края на септември а медицинските ги направих непосредствено преди Коледа, но все още няма нищо!
Пропуснах да кажа че кандидатурата ми е "in process" от 14 ноември.
Как така "строго индивидуално"? Не е ли регламентирано, по някакъв начин? От какво зависи при положение, че медицинските ти са минали и нямат никакви възражения?
Ако душата на имигранта е пустош, то тогава мнозинството от българите са имигранти в собствената си страна!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Ами не си ли чел/а постингите досега? Двама души правят медицински в един и същи ден, единият получава писмото месец след това, а другият чака още 3 месеца например. При всеки е индивидуално, всеки с късмета си!!! :D Но все пак е най-важен крайният резултат!!!
Успех!
Заключено