RATH в Аржентина

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Botzo

RATH в Аржентина

Мнение от Botzo »

Наскоро RATH прекара почти две хубави седмици на южния континент. Беше не само на сеер кадто жегите са непоносими а и на предпочитаната и от много чужденци къриртна ивца на Mar del Plata. Накрая ми дойде на гости.
Подробности за преживяното очакваме от самия него .....
rath

Мнение от rath »

vchera se zavarnah ot iujnia kontinent,
Pristignah na 13 petak, kacnah na Ezeiza v 9:15 sled 10:05 chasa polet, priatelkata me chakashe na letisteto, ottam pravo v centara za 1 chas da se svarshi rabotata i posle na Aeroparque. Ottam napravo za Salta. vzeh kola pod naem i napravo v za Jujuy.
na sledvastia den otidohme do Puntamarca, los siete colores, mnogo krasivo miasto, napazaruvah coca.
v nedelia vecherta se varnahme v Buenos Aires.
na sledvastia den zaminahme za Mar del Plata, mnogo krasiv kurort na moreto, nemoje vobste da se sravniava s BG chernomorie. Edinstvenoto koeto nemi haresa e che ne mojah da si vzema pod naem jet-ski, zastoto ne gi davat bez pridrujitel, taka che ne vzeh, no dokato biah tam 4 dni ne vidiah nito edin drug turist da si beshe nael, moje bi dogodina ste se zamisliat sobstvenicite.
v petak se varnah obratno v Buenos Aires. okolo 1 chas predi da kacnem edin samolet do Iguazu si beshe zagubil koleloto, oganal ogradata, i posle kacnal na drugoto letiste Ezeiza, ta vsichki poleti ot Ezeiza biaha s goliamo zakasnenie.
sledobeda mojah samo za 10-tina minuti da se vidia s Botzo, zastoto moiata priatelka ne me ostavi na mira.
Chudesno si prekarah, kakto vinagi, sled 3-4 meseca pak ste sam tam, za tiahnata zima, togava dano da ima poveche vreme da piem po edna chudesna bira s Botzo
Заключено