Въпроси относно езиците!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Mishonda

Въпроси относно езиците!

Мнение от Mishonda »

Не онези :)

Здравейте! Нова съм във форума и с бясна скорост се включвам с първите си въпроси. :lol:

1. По какъв начин се доказва владеенето на английски и френски? Какви сертификати трябва да представя?
2. Курсовете на коя школа се признават? Мисля си за Френския Културен Институт в София или ИЧС... четох някъде за Алианц или нещо подобно, не разбрах обаче що за чудо е това.
3. Има ли минимум часове, които трябва да съм минала? Например Френски - 300 часа?

Тези въпроси се нуждаят от спешен отговор искам да се запиша на френски възможно най-скоро!
Благодаря!
becks

Мнение от becks »

1. По какъв начин се доказва владеенето на английски и френски? Какви сертификати трябва да представя?

Просто декларираш нивата си. Достатъчно е на интервюто да ги убедиш, че владееш езиците на тези нива. Сертификатите са пожелателни, но не са задължителни. Ако са много ниски нивата ти обаче (под 6-7), може да ти поискат допълнителен сертификат за езика.
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Няма значение, поне според мен, какъв вариант ще избереш, за да учиш език - цитираните варианти са добри, въпрос на вкус. Важното е да имаш желание и много упоритост.
Желая ти успех!
Невъзможното е предизвикателство!
Публикувай отговор