Не онези
Здравейте! Нова съм във форума и с бясна скорост се включвам с първите си въпроси.
1. По какъв начин се доказва владеенето на английски и френски? Какви сертификати трябва да представя?
2. Курсовете на коя школа се признават? Мисля си за Френския Културен Институт в София или ИЧС... четох някъде за Алианц или нещо подобно, не разбрах обаче що за чудо е това.
3. Има ли минимум часове, които трябва да съм минала? Например Френски - 300 часа?
Тези въпроси се нуждаят от спешен отговор искам да се запиша на френски възможно най-скоро!
Благодаря!
Въпроси относно езиците!
1. По какъв начин се доказва владеенето на английски и френски? Какви сертификати трябва да представя?
Просто декларираш нивата си. Достатъчно е на интервюто да ги убедиш, че владееш езиците на тези нива. Сертификатите са пожелателни, но не са задължителни. Ако са много ниски нивата ти обаче (под 6-7), може да ти поискат допълнителен сертификат за езика.
Просто декларираш нивата си. Достатъчно е на интервюто да ги убедиш, че владееш езиците на тези нива. Сертификатите са пожелателни, но не са задължителни. Ако са много ниски нивата ти обаче (под 6-7), може да ти поискат допълнителен сертификат за езика.