za parite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ivannn

za parite

Мнение от ivannn »

ako priemem 4e az i saprugata mi rabotim w Monreal na niakakwa sredno platena rabota.Sinat ni e sas nas, pla6tame si wsi4ki razhodi i razbira se ne se razprostirame mnogo, spored was ima li wazmoznost da se spestqwat niakakwi pari?I kolko?
ivannn
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Дори и на минималната да бачкаш и да си с едно дете можеш да се разпростираш за разходи и развлечния с твоята заплата а нейната да спестяваш, съвсем нормално е.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

da - 1000 $ na mesec
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 8:00 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

ha ha ha, zabravi da kage6 oba4e, 4e tezi pari samo nqkoi hori gi spestqwat
Molson

Мнение от Molson »

nishto niama da speshtiavash, moje daje da zatanesh v dalgove. idvai tuka i zadlajniavai. tova e na moda naposledak. inache niama da zabogateesh. tuka horata sa bedni, ima i bogati no sa nishtojen procent. kato v BG e. niama goliama razlika. ela i shte se ubedish. inache shte si po-neshtasten tuka, no za smetka na tova shte potrebiavash boklucite na konsumatorskoto obshtestvo. tuka si zaslujava da doidesh, da vidish, da porabotish i obratno.
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

hei ne go lagi taka, towa vagi samo za marzelivite, ako iska6 da ba4ka6 i da pe4eli 6 vinagi ima na4in
bateto

Мнение от bateto »

Edna minimalna rab. zaplata sa mi naema ,tok,tel i dr. smetki,drugata minimalna ostava za harchene,hrana ,transport i dr.,moge da se izharchi cyalta ,mogat i da ostanat 200-300d.Obache golemiya k.r e ,ako eventualno semeystvoto ostane samo na edna minimalna ,stoto se sluchva nyakoy ot dvamata vremenno da ya zagubi,togava vlizat v deystvie tay narechenite kredit karti i kakto nyakoy po gore napisa stavash moderen -demek zadlagnyavash i posle kato zapochnesh da vrashtash ot 2min. stanala 1 1/2,a v nyakoi sluchai samo 1.Obache kato ima karti dobre ,no ako nyama ili sa zadrasteni togava si e e...o mamata .Nyakoy po gore kaza ,che s edna min. mogesh da giveesh ,a drugata da ya spestyavash ,tova sa gluposti na tarkaleta ,ima tolkova izvanaredni razhodi na mesec gi slagay 200-300d. ,ako vzema da davam primeri nyama da mi stigne kalendara .S dve dumi izvoda e s dve min. zaplati moge da se izkara ,no ne moge da se zadelya ,stoto na teoriya moge i da moge ,no na praktika ne ,dnes ste spestish ,a utre vse za neshto ste gi dadesh .drugiyat izvod e ,che tryabva da se raboti na nad min zaplata .ako edno semeystvo pravi 3000d. chisto ,1000 moge da mu ostanat.Stava na zaplata 2,3d. nad minimalnata i po veche ot 40ch. rabota na sedmica ,togava pak stava da ti e.a givota ,kato ti minava samo v rabota .
rath

Мнение от rath »

bateto написа:....... da ti e.a givota ,kato ti minava samo v rabota .....

nedei da rabotish samo, varvi da se zabavliavash.
bateto

Мнение от bateto »

malka mi e zaplatata ,kakvi zabavleniya.
alexa

Мнение от alexa »

Abe hora,zashto ne razsugdavate trezvo..
Edna zaplata za da e narechena minimalna ,znachi tia e NAISTINA minimalna za miastoto kudeto giveesh.Shtom kato 1000 CAD e min zaplata v CAnada ,znachi tochno tolkova mu e neobhodimo na 1 chovek za da givee i za da si pokriva nugdite po tamoshniia standart.
Dve mininmalni suotvetno sa nugni za da si pokrivat nugdite 2 dushi ...
Tova che pravite sravnenie s BG e nai-goliamata greshka ,koiato moge da se dopusne-shtom givesh v Canada,nalaga se da harchish spored predstavite za harchene tam.
Tova che v Bg standarta e tolkova padnal ,che za dobri dohodi se schitat tezi koito ti pokrivat neotmennite nugdi po pregiviavaneto -smetki i hrana,ne oznachava che po sveta horata rabotiat samo za smetkite i hranata...Da imash I-net v Bg e lux a v CAnada ne e ,no ia mi kagete ,kolko struva legalniia softwer i moge li kak da e da si instalirash nelegalen?
I primerno,goliam lux li e v golemite gradove v Canada semeistvoto da ima dve koli?
Заключено