Да докажем съжителство....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
kitke
Обратна връзка:

Да докажем съжителство....

Мнение от kitke »

Здравейте! Тъй като живеем на семейни начала и след един доста труден брак и още по труден развод хич не ми се повтаря :) реших да пиша до Виена как мога да докажа съжителство след като адресната ми регистрация е на адреса на родителите ми. Ето какво ми отговори мадам Lisa Schreiber :
Madame,

Premiеrement priеre de nous envoyer les copies des actes de naissances
de vos enfants (notariеes et traduites). Ensuite priеre de nous envoyer
des factures de gaz, d'еlectricit? etc. payеes une fois par vous,
l'autre par votre conjoint de fait. Ensuite - si c'est le cas - une
preuve d'un compte en banque commun. Et finalement une dеclaration
notariеe signеe par vous et votre conjoint du fait que vous еtes
conjoints de fait et depuis quelle date.

Meilleures salutations

Писах и че в БГ на ел. компания не и пука кой плаща сметките стига да са платени и не дават поименни бележки за това...
всичко останало може да се достави, кредитните ми и дебитни карти са на адреса на който живеем както и куп други платежни на покупки от нета.
Та за всички които се чудеха дали да се женят или не надявам се да съм помогнала.
Аз мисля да пробвам без брак. Все пак имаме 2 деца и в актовете им за раждане много ясно пише от кого са...))))
ludgidiya

dokazvane na sajitelstvo

Мнение от ludgidiya »

Zdravei!
Nie s priatelkata mi dokazahme savmestno sajitelstvo,kato se registrirah v ob6tinata na neinia adres i napisah datata(s kup ugovorki sas slujitelkata), koiato data ni ustroi i dvamata i horata vav Viena.S dve dumi se opravihme po na6enski.
Uspeh!
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Не се притеснявайте и смело напред!!!Това дали имате брак или не тях изобщо не ги интересува,важното е да докажете, че живеете заедно.А това с общината не е лошо като идея :D Успех :thumbsup:
ninaLILA

Мнение от ninaLILA »

не знам дали има промяна ,но при нас /преди 9 месеца/ни поискаха или адресна регистрация с давност 1 година или документ за,,конкубинаж,,.пробвахме навсякъде да си извадим такава адресна регистрация със задна дата/не ни достигаха 5 месеца/ но вече всичко е през компутъраи не става.освен ако сте от по-малък град /може да се получи,знам ли/ние се оженихме за да не се бавим ,защото нещата се променят и всеки месец е ценен.Успех!
Публикувай отговор