заминаване?
-
dr.oh.boli
- MrGeek
- Путлер Капут
Иванке, не всички българи в Канада са като теб и Хълибой. Даже бих казал 99% от хората не са такива като вас (пускащи си сами осветлението и озвучаването) а просто си гледат живота.Joana написа:...
Иначе тук всички българо-канадци са хванали "господ за шлифера" и не им остава нищо друго освен да се радват на величието си. ...
А кажете сега според вас това издънка ли е или американците наистина са тъпи копелета.Енио Мориконе излена снощи и без много да ги бръсне за нещо им благодари на италиански.Те миличките гледаха кат марсианци иглу, а Клин Истууд се опитваше да ги осветли по въпроса.Аз се кефих максимално на идиотските им физиономии които бяха направили. 
Ако искаш приятел вземи си куче!
-
Marginal39
Каза анти-феминиста необобщавайки, а глобализирайкиMarginal39 написа:Не е лошо описанието ти ма се пак не трябва да се обобщава. Тука сички са феминистки.
И това е бисер! Добро попадениеMarginal39 написа:Тва българи да си гледат живота ми звучи малко като научно фантастичен роман.
Повечето предпочитат да гледат живота на другите.
Що бе, Гийк?! Какво да правя като все ме влече към ония 5 %...
Апропо, ти как влезе в тия 5 %?
Кажи, че и аз да започна да си гледам живота.
А без да пускаш осветлението и озвучаването, и без да играеш шах
, най-много да стигнеш до моста Жак Картие.
Joana
А без да пускаш осветлението и озвучаването, и без да играеш шах
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
- MrGeek
- Путлер Капут
Нещо пак се обърка, ама няма нищо, вече сме ти свикнали. Моста Жак Картие ми е тотално безразличен и твърде далеч от настоящата ми действителност.Joana написа:Що бе, Гийк?! Какво да правя като все ме влече към ония 5 %...Апропо, ти как влезе в тия 5 %?
Кажи, че и аз да започна да си гледам живота.
![]()
![]()
![]()
А без да пускаш осветлението и озвучаването, и без да играеш шах, най-много да стигнеш до моста Жак Картие.
![]()
Joana
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Мама му стара, пак се намери некой да оака темата! Кво толкова ви пречеше, че комуникираме човешки, та веднага пак се емнахте да плюете по тоз или онзи!
Ако имате нещо против Иванка или който и да е - пишете си другаде! Тук темата не е за това!
Развалихте ми кефа за писане - май пак ще си взема дълъг отпуск...
Ако имате нещо против Иванка или който и да е - пишете си другаде! Тук темата не е за това!
Развалихте ми кефа за писане - май пак ще си взема дълъг отпуск...
Представителна извадка тип "паплач"