Pobedata ti ne sluchaina s takuv sertifikat za frenskiq veroqtno si se spravql dosta dobre. Vajnoto e che vseki moje da se izduni nai veche ako ima neuredici i nesuotvetstviq po dokumentite. Kato cheta pisanoto vse edno nqkoi gledachka mi razkazva kak e bilo na moeto.

Ne sluchaino zastoto i to beshe pri M.La Rue

. Za vseki koito chete tochno taka minava intervuto pri nego ! Az ne opisah moito intervu poradi murzel no mnogo postingi chetoh i iskam da dam suvet ! kato chetete tezi nesta osobenno na vas koito predstoi intervu v sustata sesiq oburnete vnimani na pisanoto zastoto intervutata pri La Rue mnogo si prilichat , az naprimer chetah podroben mislq posting ot Svetlan (izvinqvaj ako burkam) che intervuto imah chuvstvoto che veche sum go minaval
Ami chestito ! Ne bih kazal che La Rue e pich ili ne ! prosto e mnogo bezkompromisen i nqma da zabravq minalata sesiq kolko hora vurna da douchvat fresnski i kakvo li ne ! No pri nego ne ot ot loshi namereniq naprotiv . Obektiven, diplomatichen ... precenqva profesionalno i si vurshi rabotata. Kazvat che vodi tejki intervuta pri men susto beshe napregnato vupreki che ne sum imal problemi i konflikti. No ste pomnq intervuto i radosta mi kogato prevodachkata trugna da nosi papkite !
mejdo drugoto seld men chakaha Kali i muja i

taka che moje bi i te ste kajat podobno za prejivavaneto na intervuto! Radvam se che i te minaha vupreki che ne se poznavame! Uspeh i tqh !
Uspeh s procedurata na tatuk!!