uspeshno intervu na 18.02.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vicsan
Обратна връзка:

uspeshno intervu na 18.02.

Мнение от vicsan »

zdrawejte na wsichki.dnes naj-nakraia wzex tozi proslowut sertificat de selection.biax na interwu pri Mr.La Rue.mina neweroiatno dobre. :lol: :lol: :lol: chak oste ne moga da powiarwam.za okolo 30 minuti.za men toj e goliam pich.iska tochni i kratki otgowori.i mnogo durji na originalnite dokumenti.na men mi iska dori i woennata knijka.pita me i na angl.ezik niakolko wuprosa-dali imam wkusti internet,otkoga ucha english i maj towa bese.
inache na frenski pita za rabotata-dlujnost,zadachi.kakwa idea za rabota w quebec i dali sum posestawal tehni presentacii w BG.i mnogo durji na bankowata refencia.
nakria kaza na prewodachkata che niama problemi i tia mi obiasni po natatuk procedurata i dade brochuri.
Mr La Rue gowori mislia edin razbiraem frenski,taka che nadiawam se da niamate problemi s razbiraneto.uspex na wsichki
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: uspeshno intervu na 18.02.

Мнение от yaiuat »

vicsan написа:zdrawejte na wsichki.dnes naj-nakraia wzex tozi proslowut sertificat de....uspex na wsichki
:beer: Браво :beer: и успех по нататък

Би ли дал повече подробности по кандидатурата ти- колко се самооцени по езиците и защити ли тези нива? Някакви сертификати или бележки по френски и/или англииски език представи ли? С търсена професия ли си? :D
vicsan
Обратна връзка:

Мнение от vicsan »

podadeni purvi dokumenti: 13.06.2003
wtori: 02.09.2003
interwu: 18.02.2004
na frenski pisax 12 a za angl. 8.
za frenski imam DALF.za angl.mi pisa 9 a za frenskia 11.towa e w obsti linii.profesiata mi ne e tursenite.w sferata na zdraweopazwaneto e.
oste wednuj uspex na wsichki,koito imat interwu skoro i da ne se pritesniawat :D
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

А тъй цък! Честито ви! Бог да ви благослови по нататък:-)
Аватар
sve
Обратна връзка:

Pozdravi!

Мнение от sve »

Pobedata ti ne sluchaina s takuv sertifikat za frenskiq veroqtno si se spravql dosta dobre. Vajnoto e che vseki moje da se izduni nai veche ako ima neuredici i nesuotvetstviq po dokumentite. Kato cheta pisanoto vse edno nqkoi gledachka mi razkazva kak e bilo na moeto. :) Ne sluchaino zastoto i to beshe pri M.La Rue :) . Za vseki koito chete tochno taka minava intervuto pri nego ! Az ne opisah moito intervu poradi murzel no mnogo postingi chetoh i iskam da dam suvet ! kato chetete tezi nesta osobenno na vas koito predstoi intervu v sustata sesiq oburnete vnimani na pisanoto zastoto intervutata pri La Rue mnogo si prilichat , az naprimer chetah podroben mislq posting ot Svetlan (izvinqvaj ako burkam) che intervuto imah chuvstvoto che veche sum go minaval :)
Ami chestito ! Ne bih kazal che La Rue e pich ili ne ! prosto e mnogo bezkompromisen i nqma da zabravq minalata sesiq kolko hora vurna da douchvat fresnski i kakvo li ne ! No pri nego ne ot ot loshi namereniq naprotiv . Obektiven, diplomatichen ... precenqva profesionalno i si vurshi rabotata. Kazvat che vodi tejki intervuta pri men susto beshe napregnato vupreki che ne sum imal problemi i konflikti. No ste pomnq intervuto i radosta mi kogato prevodachkata trugna da nosi papkite !
mejdo drugoto seld men chakaha Kali i muja i :) taka che moje bi i te ste kajat podobno za prejivavaneto na intervuto! Radvam se che i te minaha vupreki che ne se poznavame! Uspeh i tqh !
Uspeh s procedurata na tatuk!!
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Kato cheta pisanoto vse edno nqkoi gledachka mi razkazva kak e bilo na moeto. Ne sluchaino zastoto i to beshe pri M.La Rue . Za vseki koito chete tochno taka minava intervuto pri nego ! Az ne opisah moito intervu poradi murzel no mnogo postingi chetoh i iskam da dam suvet ! kato chetete tezi nesta osobenno na vas koito predstoi intervu v sustata sesiq oburnete vnimani na pisanoto zastoto intervutata pri La Rue mnogo si prilichat , az naprimer chetah podroben mislq posting ot Svetlan (izvinqvaj ako burkam) che intervuto imah chuvstvoto che veche sum go minaval
Ami chestito ! Ne bih kazal che La Rue e pich ili ne ! prosto e mnogo bezkompromisen i nqma da zabravq minalata sesiq kolko hora vurna da douchvat fresnski i kakvo li ne ! No pri nego ne ot ot loshi namereniq naprotiv . Obektiven, diplomatichen ... precenqva profesionalno i si vurshi rabotata. Kazvat che vodi tejki intervuta pri men susto beshe napregnato vupreki che ne sum imal problemi i konflikti. No ste pomnq intervuto i radosta mi kogato prevodachkata trugna da nosi papkite !
Damn right!

Vse edno ,4e ti si razkazal moeto,Sve.Interviutata pri nego si prili4at .
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

ЧЕСТИТО!!! ОЩЕ МНОГО УСПЕХИ И ЛЕКА ПРОЦЕДУРА!!! :D
Аватар
f

Мнение от f »

Ei-i-i i nachto momche mina! Bravos!
Aide, i da pocherpich....
Заключено