Забравен документ .......

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Botzo

Забравен документ .......

Мнение от Botzo »

Така на нас ни се обадиха че сме забравили да представим един докимент. Касае се за imm1419.pdfс който се упълномощава посолството на Канада да обработи документите ни за ВИЗИ. Той трябва да се попълни от всели член на семейството, който има навършени 18 години. Зена ми го представи а аз моя - забравих :oops:
Той гласи:
ARGENTINE WAIVER FORM
FORMULAIRE D'AUTORISATION POUR L'ARGENTINE

In accordance with artlcle 51 of the Penal Code, as amended by Law 23.057, I
hereby authorize the Argentine authorities to disclose to the Canadian Embassy all records
and/or information pertaining to me which they may posess.
------------------------------------------------------------------------
Conformément à l'article 51 du Code pénal et à la modification 23.057 apportée à la Loi, je
autorise par les présentes les autorités argentines à communiquer à l'ambassade du Canada
tous les documents ou renseignements ou les deux, qu'elles peuvent posséder, me concernant.
------------------------------------------------------------------------
Явно той е само за Аржентина, защото го показах на ГЕЦ и ми каза че такова нещо за българия нямало. Т.е. не опълномощавате посолството да ви прави документите и това означава ли че се разбира автоматично че го правите???
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

това означава ли че се разбира автоматично че го правите???
Taka izglejda brato......ama spored men e normalno - ta nali v posolstvoto si izprashtame docs za razglejdane?!?!?!?!
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Gleday da si izryaden s dokumentite, shtoto i nay-neznachitelniyat propusk shte vi zabavi procedurata, a tova e kofti.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено