Pak za futbolnite fenove

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Pak za futbolnite fenove

Мнение от Keeper of the 7 keys »

SSttoo, predi da mi premestish temata reshih vse pak tuk da ia pusna, che nadail niakoi shte ia vidi v "Razni" :)

Znachi za kakvo stava vypros:

Na 20 mai zapochva nov turnir v zala v komplexa Soccerplexe v Lachine (1-ere avenue 675). Machovete shte budat vseki chetvyrtuk mejdu 20 mai i 30 septemvri i shte zapochvat mejdu 19:00 i 23:00 ( 2x25 minuti).
Igraiat 6 dushi + vratar. Spored men e razumno da sme okolo 10 dushi, taka che hem da imame niakakvi smeni, hem ako na niakoi mu se naloji da otsustva da ne se otraziava fatalno na ostanalite. Ot druga strana, shte moje i vseki da igrae dostatychno. Moje i da se suberem malko poveche, hubavo e vse pak da sme seriozni, zashtoto tova si e angajiment za cialo liato.
Zasega sme se subrali 8 dushi, taka, che ima miasto za oshte 3-4 jelaeshti.
Plashta se predi turnira, v zavisimost ot tova kolko hora shte se suberem shte bude mejdu 100 i 150 dolara na chovek za pone 18 macha, koeto spored men e dostypno.
Zapisvaniata zapochvat prez mart, hubavo e da se zapishem po-rano, zashtoto posle moje da niama mesta.
Shte triabva da pomislim i za niakakuv ekip, kakto i za ime na otbora :)

Taka che ako ima jelaeshti neka mi pishat LS ili na emaila do kraia na fevruari, za da moje da se suberem i da reshim dali shte igraem.
Ako ima niakakvi vuprosi ili neshto e neiasno sushto ne sekolebaite da pishete :beer:
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

..na tia ma4ove sadia ili sadii ima li?
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Ima sudia, da.
Vsichko si e kato na purvenstvo - ima klasirane, ima niakolko divizii, ima julti i cherveni kartoni, ima nakazania i t.n.
Zatova e i gotino :)
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...a na sadiata kolko se pla6ta? ima6 li nabludenia po kolko ma4a sviri za edin igrovi cikul. Naprimer ako za denia ima opredelen broi sre6ti, vsiaka ot otdelen sadia li se rukovodi ili izkarva niakolko ma4a po red. Po dumite ti razbiram 4e e samo edin bez strani4ni referi...:-)...zna4i zasadi niama i stava veselo :-)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Re: Pak za futbolnite fenove

Мнение от bgmontreal »

Keeper of the 7 keys написа:SSttoo, predi da mi premestish temata reshih vse pak tuk da ia pusna, che nadail niakoi shte ia vidi v "Razni" :)

Znachi za kakvo stava vypros:

Na 20 mai zapochva nov turnir v zala v komplexa Soccerplexe v Lachine (1-ere avenue 675). Machovete shte budat vseki chetvyrtuk mejdu 20 mai i 30 septemvri i shte zapochvat mejdu 19:00 i 23:00 ( 2x25 minuti).
Igraiat 6 dushi + vratar. Spored men e razumno da sme okolo 10 dushi, taka che hem da imame niakakvi smeni, hem ako na niakoi mu se naloji da otsustva da ne se otraziava fatalno na ostanalite. Ot druga strana, shte moje i vseki da igrae dostatychno. Moje i da se suberem malko poveche, hubavo e vse pak da sme seriozni, zashtoto tova si e angajiment za cialo liato.
Zasega sme se subrali 8 dushi, taka, che ima miasto za oshte 3-4 jelaeshti.
Plashta se predi turnira, v zavisimost ot tova kolko hora shte se suberem shte bude mejdu 100 i 150 dolara na chovek za pone 18 macha, koeto spored men e dostypno.
Zapisvaniata zapochvat prez mart, hubavo e da se zapishem po-rano, zashtoto posle moje da niama mesta.
Shte triabva da pomislim i za niakakuv ekip, kakto i za ime na otbora :)

Taka che ako ima jelaeshti neka mi pishat LS ili na emaila do kraia na fevruari, za da moje da se suberem i da reshim dali shte igraem.
Ako ima niakakvi vuprosi ili neshto e neiasno sushto ne sekolebaite da pishete :beer:
Ami nie imame weche gotow otbor (pone 10tina shte doideme).
Liatoto ritahme w park Rembrand, a sega ritame w kashti :)
Pusni saobshtenieto w bgmontreal@yahoogroups.com.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Keeper of the 7 keys написа:SSttoo, predi da mi premestish temata reshih vse pak tuk da ia pusna, che nadail niakoi shte ia vidi v "Razni" :)
Защо да я местя? Тя си е на място - в категория "Quebec Lifestyle" ;) Местя само неща, които:
а/ нямат нищо общо с Квебек, Канада, имиграция по принцип
б/ са от типа "бием се за да видим кой ще оцелее"
в/ биха били по-добре в друг форум
dionis

Мнение от dionis »

Vesko, ako naistina osven tezi 8 dushi koito ti si sybral ima drug gotov otbor ot 10 dushi, davaite da se zapishem za drugia turnir koito e na otkrito i se igrae po 11 dushi istinski futbol, malko zor shte e ama nali tova e celta da se poozorim malko :wink:
asen

Мнение от asen »

Zdraveite ,

Dnes poluchih pismo ot SoccerPlexa ,che ot April 23 do 25 shte ima turnirche.Eto malko info:
----------------------------------------------------------------------------------
Format:
A minimum of (3) games (2 x 25min) in Round – Robin format. Each team will consist of 7 players, one of which is the goalkeeper.

Level and Cost:
Open to all levels of competition. Registration is $350.00 per team, tax included.

Registration:
Please complete the form attached. The Deadline to register is April 9, 2004. After this date, teams will be accepted on a first come, first serve basis. Players must be at least 16 years old.

Specific Rules:
• All types of soccer footwear are permitted, with the exception of six – stud cleats.
• Game balls are provided by the Organizers, they are size 5.
• All free kicks are direct, except kick-ins and restarts due to the ball hitting the roof.
• FIFA rules apply to slide tackles.

Prizes: Based on 16 teams each, they are:
(Photos of all prize winners to be posted at Soccerplexe with a plaque)

• $500 for the 1st place teams +Championship trophy + Gold medals.
• $200 for the 2nd place teams + Silver medals.

Trophies awarded to the TOP SCORER and TOP GOALKEEPER!
Event to be held at: SOCCERPLEXE CATALOGNA

Upon receipt of this form, each team will be sent a pre-registration package complete with tournament rules, structure and game sheets. Upon completion of this form, a complete list of all players is required and can be submitted anytime until April 20, 2004. After this date, a team cannot trade or add players for any reason.

A deposit of $100 is required upon registration. This amount is totally refundable up to April 2, 2004. After this date there will be no reimbursement for any reason.

The Tournament Organizers reserve the right to alter the number of teams as it sees fit. Teams can be placed on a waiting list, if the number of teams is too high.

The tournament commences at 20h on Friday night and preliminary rounds will conclude late Saturday night. The only games played on Sunday will be the Semi – Finals between 15h and 17h, and the Grande Finale for the Men and Women, taking place at 21h, Sunday evening.
--------------------------------------------------------------------------------

Ako naistina sme 18 dushi mislia che tova turnirche e dobra vyzmojnost za obigravene na otbora predi zapochvaneto na letnia sezon.
Tova koeto men lichno me pritesniava e che se igraiat 3 macha min. za tri dni, a na men mi triabva pone den za vyzstanoviavane sled vseki mach.No ako sme 18 dushi ...edin den igraiat 9 dushi , sledvashtia drugite 9 i taka.

Taka che Banda reshavaite i da deistvame :)
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

asen написа:Zdraveite ,

Dnes poluchih pismo ot SoccerPlexa ,che ot April 23 do 25 shte ima turnirche.Eto malko info:
----------------------------------------------------------------------------------
Format:
A minimum of (3) games (2 x 25min) in Round – Robin format. Each team will consist of 7 players, one of which is the goalkeeper.

Level and Cost:
Open to all levels of competition. Registration is $350.00 per team, tax included.

Registration:
Please complete the form attached. The Deadline to register is April 9, 2004. After this date, teams will be accepted on a first come, first serve basis. Players must be at least 16 years old.

Specific Rules:
• All types of soccer footwear are permitted, with the exception of six – stud cleats.
• Game balls are provided by the Organizers, they are size 5.
• All free kicks are direct, except kick-ins and restarts due to the ball hitting the roof.
• FIFA rules apply to slide tackles.

Prizes: Based on 16 teams each, they are:
(Photos of all prize winners to be posted at Soccerplexe with a plaque)

• $500 for the 1st place teams +Championship trophy + Gold medals.
• $200 for the 2nd place teams + Silver medals.

Trophies awarded to the TOP SCORER and TOP GOALKEEPER!
Event to be held at: SOCCERPLEXE CATALOGNA

Upon receipt of this form, each team will be sent a pre-registration package complete with tournament rules, structure and game sheets. Upon completion of this form, a complete list of all players is required and can be submitted anytime until April 20, 2004. After this date, a team cannot trade or add players for any reason.

A deposit of $100 is required upon registration. This amount is totally refundable up to April 2, 2004. After this date there will be no reimbursement for any reason.

The Tournament Organizers reserve the right to alter the number of teams as it sees fit. Teams can be placed on a waiting list, if the number of teams is too high.

The tournament commences at 20h on Friday night and preliminary rounds will conclude late Saturday night. The only games played on Sunday will be the Semi – Finals between 15h and 17h, and the Grande Finale for the Men and Women, taking place at 21h, Sunday evening.
--------------------------------------------------------------------------------

Ako naistina sme 18 dushi mislia che tova turnirche e dobra vyzmojnost za obigravene na otbora predi zapochvaneto na letnia sezon.
Tova koeto men lichno me pritesniava e che se igraiat 3 macha min. za tri dni, a na men mi triabva pone den za vyzstanoviavane sled vseki mach.No ako sme 18 dushi ...edin den igraiat 9 dushi , sledvashtia drugite 9 i taka.

Taka che Banda reshavaite i da deistvame :)
pusni edno msg-e do bgmontreal@yahoogroups.com tam ima mnogo soccer-i :)
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

bgmontreal написа:
Ami nie imame weche gotow otbor (pone 10tina shte doideme).
Liatoto ritahme w park Rembrand, a sega ritame w kashti :)
Pusni saobshtenieto w bgmontreal@yahoogroups.com.
Shte pusna saobshtenieto i v bgmontreal@yahoogroups.com.
No samo edno utochnenie i dopulnenie. Edin podoben turnir e seriozen angajiment za cialo liato. Horata v parka Rembrand se subiraha v nedelia za udovolstvie. Az biah tam niakolko puti i se sluchvashe izobshto da ne se suberem i 8 dushi. A turnira znachi, che vseki chetvurtuk nie triabva da se suberem, za da ne zagubim slujebno. Ne kazva, che ako ima seriozni prichini, kato nova rabota ili neshto v semeistvoto ne moje da se otsustva. No vse pak se poema angajiment i kum ostanalite hora v tozi otbor. Sushto taka ne e i mnogo udachno da sme 18 dushi - za purvite machove nai-veroiatno vseki shte idva i tui kato igraiat samo 7 dushi shte ima surditi, che ne igraiat dostatuchno.
Zatova nai-dobre e da sme 11-12 dushi, koito shte sa seriozni.

Nai-dobre e ako mojem da se suberem niakoia ot idnite suboti v SOccerplexe s jelaeshtite i da se razberem kakvo shte pravim.
Puk nishto ne ni prechi v nedelite da se sabirame pak v Rembrand
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

I da kaja po neshto za Dionis, Asen i Sven:

Niamam nishto protiv da igraem i v turnir na goliamo igrishte, ako se suberem 18 dushi. Suobrajeniata mi obache sa sushtite kato po-gore - dali vsichki shte sa seriozni i shte poseshtavat machovete. Zashtoto moje da si platim za turnira, da igraem 3 macha i posle da se subirame po 9 dushi za mach, koeto shte e tupichko. Za sujalenie dosega v povecheto sluchai tochno tova se e poluchavalo :(

Za Asen - Nishto ne ni prechi da se zapishem za turnira prez april. Loshoto e, che zapisvaniata za letnia turnir sa prez mart, no 3-dnevnia turnir prez paril shte bude hubavo nachalno izpitanie.

Za Sven - kato gledam sudiite sviriat pone po 2 macha. Oshte ne sme si mnogo blizki i ne znam kolko pari vzimat, no moje da razpitash kato pristignesh - machove ima po cial den - deca, jeni, malki i golemi, postoianno se igrae. ( tova ako si reshil sudia da stavash :))

Haresah si edin vic ot dneshnia giuvecth za istinskite fenove i jenite, koito razbirat kakvo oznachava futbola za tiah :
Мъжът гледа съсредоточено мач, а в това време жена му се покачила на бояджийска стълба и маже тавана. По някое време му казва:
- Мъжо, ако случайно падна от стълбата - викни ми линейка като ти дойде края на полувремето.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Za posledno da si osveja temata.
Predlojenieto mi e validno i tazi sedmica, ako niakoi ima jelanie i vse oshte ne se e svyrzal s men da go pravi smelo.

p.s. DaniK, pusnah suobshtenieto i v bgmontreal, no nito ot tam, nito niakoi ot 10-te dushi, koito ste se subrali mi se e obadil. Ostavame si na variant 1 - 9-10 dushi, koito sum subral dosega - malko, no kachestveni
Заключено