Zdraveite priateli!!!
Nie vse o6te sme dale4 ot interviu ,ili taka si mislime,no iskam da vi popitam vaji li v Canada 6ofiorska knijka ot Bulgaria bila tq liubitelska ili profesionalna i kak stoqt ne6tata v tazi oblast. Blagodarq na vsi4ki predvaritelno!!!
prosto polzvai tarsa4kata - bateto e napisal dosta po vaprosa i to mnogo iz4erpatelno. nakratko po vaprosa ti dokolkoto az sam zapoznat ot tuk sas situacijata - profesionalnata ja zabravi ako e balgarska, a lubitelskata vaji 3 months.
Znachi s dve dumi shtoto Bateto pisa otdavna. Izkaraj si kakvato mojesh visoka knijka po nadalavera zashtoto kakvato imash takava shte priravniavash. Ako imash liubitelska priravniavash liubitelska i chakash 2-3 godini i sled tova za goliam kamion ili plashtash 10-15 bona za kurs. Vsichki knijki traiat 3 meseca i sled tov priravniavash, ako imash tiradjijska knivka zbaravih D li beshe mojesh tuk za vsichko da se iavish vednaga zashtoto tuk e poveche ot avtobusnata. Pri tolkova forumi i mudri glavi nikoj ne mi go kaza na men a samo tuk shte priravniavash taka che ne si struva i tova beshe
Zdraveite vsi4ki!
Blagodarq vi za savetite .Shnorhel mislq da te poslusham i da izkaram v Bulgaria D i E i v Canada da gi priravnqvam.Badete zdravi vsi4ki.USPEH
bate Many написа:Zdraveite vsi4ki!
Blagodarq vi za savetite .Shnorhel mislq da te poslusham i da izkaram v Bulgaria D i E i v Canada da gi priravnqvam.Badete zdravi vsi4ki.USPEH
действай бързо че за Е трябва да имаш една година професионална книжка преди да те допуснат до изпит за ремарке.